Nicolai Tand are ajutoare de nădejde în bucătărie. Pe cine se bazează mereu faimosul chef

Nicolai Tand este o prezență constantă în marea familie de la Neatza. Alături de Vlăduț, Chef Nicolai prepară cele mai gustoase și mai aromate mâncăruri, iar de deserturi nici nu mai vorbim.

Nicolai Tand are ajutoare de nădejde în bucătărie

Antena 1

În fața camerelor de filmat totul pare extrem de curat pe blatul de lucru, iar dacă te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu adevărat când momentele nu sunt la tv, suntem bucuroși să îți spunem că așa stau lucrurile și în realitate. Chef Nicolai Tand a dezvăluit unul dintre secretele sale din bucătărie.

Pentru a păstra vasele mereu curate și pregătite să dea viață unor noi preparate gustoase, Nicolai i-a mărturisit lui Răzvan Simion că se bazează întotdeauna pe Pur Power Perle Minerale care îl ajută să scape imediat de grăsimea de pe vase. Acesta oferă și păstrează de-a lungul timpului și strălucirea care ne fascinează pe toți atunci când vedem veselă sau tacâmuri în magazine.

Acest mic secret este numai bun pentru această perioadă în care toată lumea gătește mai mult în casă. În plină pandemie, oamenii s-au reorientat și petrec mai mult timp în bucătărie. Dacă înainte mâncarea comandată la restaurant era o variantă intens utilizată, pentru că toate domeniile au fost afectate din punct de vedere financiar, acum mâncarea homemade este la mare căutare.

Pur Power Perle Minerale poate fi ajutorul tău de nădejde în bucătărie

Nicolai Tand are ajutoare de nădejde în bucătări

Antena 1

Și în perioada sărbătorilor, vasele sunt o mare problemă pentru gospodine, dar cu noul Pur Power Perle Minerale, întreg procesul de spălare durează mai puțin, iar igiena din bucătărie este și ea respectată.

Chef Nicolai Tand a mai spus că lui îi place mult să se bazeze pe curățenia impecabilă din bucătărie pentru că în acest fel oamenii au mai multă încredere în preparatele lui. Bucătarul de renume a mai adăugat că acest lucru trebuie să fie valabil pentru oricine care pășește sau lucrează într-un restaurant, sau în orice alt loc în care se servește și mâncare.

Dacă ești în postura de client, te interesează curățenia din bucătărie. Dacă ești în postura de bucătar, trebuie să ai mereu curățenie pe suprafețele de lucru, să ai vasele impecabile. În acest fel, oaspeții care se bucură de preparetele tale vor reveni cu drag ori de câte ori au poftă să consume un preparat bun, mai greu de făcut acasă.

Nicolai Tand: "Curățenia le dă siguranță celor care mănâncă."

Să scapi de urmele de grăsime de pe vase este una dintre regulile de bază ale unui bucătar profesionist. Pur Power Perle Minerale poate fi ajutorul tău de nădejde în bucătărie, un loc care trebuie să fie în permanență curat și perfect igienizat.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri