Antena Căutare

(P) Ce avantaje aduce o amenajare Smart Luxury?

Filosofia Smart Luxury a luat naștere din dorința de a furniza servicii de amenajări interioare complete, astfel încât tu să te bucuri de produse de calitate superioară și asistență de specialitate până la predarea proiectului la cheie, toate într-un singur loc: la Delta Studio.

Filosofia Smart Luxury a luat naștere din dorința de a furniza servicii de amenajări interioare complete, astfel încât tu să te bucuri de produse de calitate superioară și asistență de specialitate până la predarea proiectului la cheie, toate într-un singur loc: la Delta Studio.

Definiția amenajărilor interioare Smart Luxury se traduce prin lux abordat cu inteligență, prin integrarea, optimizarea și îmbunătățirea permanentă a procesului prin care realizăm fiecare proiect în parte.

Descoperă mai jos care sunt principalele avantaje pe care le aduce o amenajare interioară Smart Luxury:

  1. Design în tendințe

Urmărim cele mai noi tendințe și actualizăm permanent oferta cu ultimele inovații estetice și tehnologice și selectăm cu atenție producători internaționali, oferind astfel un portofoliu vast de produse. Suntem prezenți constant la cele mai importante târguri internaționale din domeniul designului de interior, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. Prin echipa de arhitecți de interior, creăm concepte care reflectă stilul tău de viață și nevoile tale de locuire, pe care le implementăm cu responsabilitate, până la finalizare și predare la cheie.

  1. Produse de excepție – Branduri internaționale recunoscute

Deținem în portofoliul nostru branduri proprii și partenere, care satisfac o plajă largă de bugete pentru o amenajare interioară Smart Luxury. Kerama Marazzi, Porcelanosa, Laufen sau Dalet sunt doar câteva dintre producătorii cu care am reușit să creăm amenajări de excepție, de la concept la realitate.

Oferim, de asemenea, mobilier produs atât în Italia, dar și in Europa Centrală. Deținem, de asemenea, propria fabrică de mobilier în România, pentru a susține producția locală și a avea control asupra calității oferite.

  1. Design personalizat în funcție de preferințele și nevoile tale

Oferta noastră acoperă o plajă largă de stiluri, de la minimalism, la industrial, până la forme de inspirație clasică sau eclectică. Un prim pas în colaborarea cu clienții noștri este să le înțelegem preferințele și nevoile legate de amenajare. Odată agreat un stil sau un anumit tip de atmosferă în acord cu personalitatea clientului, conceptul este personalizat în detaliu pentru a răspunde nevoilor de confort și de funcționalitate dorite de client. Realizăm

  1. Sinergie – Integrarea tuturor serviciilor într-un singur loc

Ne definim ca integratori: aducem împreună oferta de produse, consilierea profesionistă, crearea de concepte și proiecte de design semnate de arhitecți, comanda și livrarea produselor, asistența arhitectului în șantier, managementul execuției, recepția și predarea LA CHEIE.

Cunoaștem și corelăm toate etapele proiectului de amenajare pentru a oferi clientului o derulare fluentă a activităților.

Toate propunerile noastre de amenajare se sprijină pe o ofertă concretă de produse – prin experiența și abilitățile profesionale, arhitecții noștri realizează asocieri creative de produse, astfel încât piesele amenajării se pun în valoare unele pe altele și, împreună, îmbogățesc spațiul amenajat, care capătă plusvaloare prin design.

Nu este suficient să ai produse de calitate, ci este necesar și un specialist – arhitectul – care să le pună împreună în mod echilibrat, unitar și armonios. Datorită studiilor de specialitate și a experienței, arhitectul înțelege spațiul și știe să îl amenajeze astfel încât să în pună în valoare și să obțină imagini spectaculoase.

Nu este suficient să ai niște randări frumoase, ci este necesar și un proiect tehnic, de specialitate, care să conțină toate informațiile necesare pentru ca proiectul să fie executat corect în șantier.

Nu este suficient să ai o selecție bună de produse și un proiect reușit dacă nu ai și o echipă de execuție competentă care să înțeleagă specificațiile tehnice ale produselor și să aibă capacitatea să ofere un montaj profesionist.

Nu este suficient să ai o echipă calificată pentru execuție, dacă nu ai controlul comenzii și livrării de produse în șantier, a termenelor de execuție și a ordinii lucrărilor în șantier. Un manager de proiect controlează toate fazele șantierului, iar asistența arhitectului oferă siguranța că amenajarea a fost realizată conform cu indicațiile din proiectul tehnic.

La Delta Studio integrăm toate componentele proiectului: produse, consultanță, concept, proiectare, livrare, execuție, management.

Fiecare specialist cunoaște și înțelege munca celuilalt și împreună lucrează pentru reușita proiectului.

  1. One Stop Shop – Confortul că proiectul este gestionat până la final

Cel mai mare stres, cea mai multă risipă de timp și cauza frecventă a eșecului unei amenajări este faptul că beneficiarul trebuie să alerge după produse în mai multe locuri, să caute echipe de montaj, să urmărească execuția și să atragă atenția asupra greșelilor estetice sau tehnice, în cazul în care le sesizează la timp și se pricepe să le observe.

Cum eviți toate aceste bătăi de cap? La Delta Studio am dezvoltat ideea de One Stop Shop – ne asumăm responsabilitatea întregului proiect, de la concept la execuție și management de șantier, și oferim garanția unui rezultat final de excepție. Astfel, găsești produsele și serviciile de amenajări interioare într-un singur loc, fără să fie nevoie să mergi în multe magazine. Beneficiul unei firme care se ocupă de toate aceste aspecte, care cunoaște, integrează și urmărește toate etapele proiectului, este imens!

Nu numai că rezultatul final va fi unul întocmai cu așteptările, dar se elimină risipa de timp și energie, iar tu ai confortul și garanția că proiectul tău este pe mâini bune.

  1. Fără necunoscute – Buget realist și previzibil, în controlul clientului

O problemă des întâlnită în proiectele de amenajare interioară este aceea că se pornește cu o estimare de buget, iar costurile ajung uneori să se dubleze, din cauza modificărilor la materiale și produse sau a problemelor din șantier.

La Delta Studio, avem o experiență de peste 25 ani în furnizarea de produse și soluții și servicii pentru amenajări interioare complete, astfel încât toate propunerile noastre se bazează pe o ofertă concretă de produse, cu un buget clar și transparent.

Dacă se doresc modificări din partea clientului, acesta are în același timp și imaginea costurilor implicate. Eliminăm toate necunoscutele pentru a oferi clientului siguranța încadrării în bugetul inițial.

  1. Optimizarea bugetului – Smart Luxury

Experiența și studiile de specialitate ale consilierilor de vânzări și ale arhitecților noștri face ca toate recomandările noastre pentru tine să favorizeze un rezultat final deosebit, care te reprezintă și care reflectă tot ceea ce ți-ai dorit de la o amenajare de interior Smart Luxury.

Arhitecții noștri realizează, cu pasiune, asocieri creative de produse, astfel încât confortul și estetica amenajării se află pe primul loc, încadrându-se în același timp în bugetul agreat. Varietatea de branduri și modele disponibile susțin realizarea conceptului și personalizarea amenajării în acord cu stilul și preferințele clientului.

În plus, dacă achiziționezi o amenajare completă Smart Luxury, până pe 15 martie, oferim un discount promoțional de 25% la serviciile de proiectare și 20% la selecția de produse din oferta Delta Studio.

Produsul comun din gospodărie care poate preveni formarea mucegaiului și a condensării. Ce spun experții...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x