(P) De ziua HomeZZ.ro, tu primești cadoul!

La aniversarea celor 5 ani de HomeZZ.ro, tu ești cel care primește cadoul! Fie că ești persoană fizică, agenție imobiliară sau dezvoltator, HomeZZ.ro sărbătorește cu toată lumea!

5 ani de homeZZ.ro

Când? Unde? Cum?

Joi, 22.07.2021 se dă startul petrecerii alături de tine! Promovare gratuită pentru anunțuri, 10 euro în contul tău, iar dacă ești persoană juridică ai 50% reducere la prima factură, pentru că, de aniversarea HomeZZ.ro, cadourile sunt pentru tine!

„Bine, bine, și cum fac asta?” E foarte simplu acum!

Dacă ești persoană fizică și adaugi joi anunț nou pe HomeZZ.ro, primești 10 euro credit, sumă care se va adăuga în maxim 48 de ore în contul tău HomeZZ.ro, iar tu trebuie să îți alegi cum vrei să-ți promovezi anunțul publicat joi. Nu te grăbi, creditul de promovare este valabil 60 de zile de la data încărcării lui în cont, așa că ai timp 60 de zile pentru a te bucura de acest cadou.

Găsești pașii chiar aici 👇 :

  1. Intră pe HomeZZ.ro și adaugă anunț nou cu proprietatea pe care vrei sa o vinzi/închiriezi. Pentru a primi creditul de 10 euro, trebuie să ai maxim 5 anunțuri adăugate în cont, incluzându-l și pe acesta. De asemenea, anunțul trebuie să respecte Termenii și condițiile de publicare.
  2. După publicarea anunțului, în maxim 48 de ore, vei primi în contul HomeZZ.ro creditul de promovare de 10 euro.
  3. Alege tipul de promovare pe care îl dorești pentru ca proprietatea ta să beneficieze de vizibilitate maximă. Descoperă tipurile de promovare chiar aici.

Dacă este primul tău anunț și nu ai idee cum trebuie să arate, avem pentru tine câteva exemple chiar aici, pentru că vrem să te bucuri din plin de surpriză! 🥳

Dacă ești persoană juridică și semnezi joi, 22.07, contractul de colaborare pentru servicii de promovare pe HomeZZ.ro, vei primi discount de 50% la factura aferentă primei luni. Este simplu, nu?

Iar dacă nu vinzi și nu închiriezi, dar cauți următorul loc pe care să-l numești „acasă”, fie că vrei să-l cumperi, fie să stai cu chirie, tot pe HomeZZ.ro te invităm. Aici găsești zilnic anunțuri noi imobiliare, iar de aniversarea de 5 ani se pregătesc cele mai proaspete oferte pentru ca ție să îți fie și mai simplu să îți alegi noua locuință! Apartamente și garsoniere, case sau spații comerciale, orice îți dorești, în anunțurile de pe Homezz.ro găsești!

Și pentru ca totul să fie mai ușor, descarcă aplicația HomeZZ.ro și fii la curent, oriunde și oricând, cu cele mai noi oferte și anunțuri imobiliare!
Termenii și condițiile complete sunt disponibile pe HomeZZ.ro.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri