Căutare Live

(P) Oameni smart, Case-Smart! Ce produse de nouă generaţie îţi recomandăm pentru un confort absolut

La întrebarea „Ce-ţi doreşti cel mai mult de la casa ta”, cu siguranţă foarte mulţi oameni ar răspunde: „Confort!”. Da, confortul este unul dintre cele mai căutate aspecte la o locuinţă, pentru că oamenii îşi doresc ca acasă să fie acel loc special din lume unde să simtă căldura, relaxare şi iubire. De primele două cerinţe se ocupă cu succes cei de la Case-Smart.ro, magazinul online cu produse care mai de care mai utile şi mai interesante pentru o atmosferă de poveste în propriul cămin, pentru că oamenilor să le rămână timp să se ocupe de cea de-a treia cerinţă, care este cu siguranţă cea mai importantă.

Oameni smart, Case-Smart! Ce produse de nouă generaţie îţi recomandăm pentru un confort absolut

Prize inteligente pentru o viaţă mai uşoară

Accesoriile inteligente pentru casa sunt din ce în ce mai solicitate pe piaţă, datorită eficienţei lor şi al confortului pe care îl aduc. Având în vedere că sunt realizate pe baza unor tehnologii noi, aceste gadgeturi sunt prietenoase cu mediul înconjurător, presupun facturi lunare mai mici şi pot fi controlate chiar şi de la distanţă. Acesta este motivul pentru care tot mai mulţi oameni îşi doresc, de exemplu, prize inteligente în case. În funcţie de tipul lor, prizele smart, împreună cu aplicaţiile de mobil de pe care pot fi controlate, ajuta oamenii să pornească sau să oprească dispozitivele din casă fără să fie nevoie să se dea jos din pat sau chiar să le programeze să se stingă la ora dorită.

Specialiştii de la Case-Smart vin în întâmpinarea tuturor nevoilor din case, apartamente, birouri şi alte spaţii în care oamenii isidesfasoara activitatea cu produse care mai de care mai eficiente şi mai moderne, pentru o viaţă lipsită de griji. Astfel că prizele din magazinul lor online se pot sincroniza cu Google Assistant sau cu Amazon Echo, iar prin aplicaţia gratuită Smart Life-Smart Living prizele sunt controlabile de pe telefonul mobil. Este clar, lumea se schimbă şi tinde să îmbrăţişeze un stil de viaţă axat pe confort, astfel că prizele inteligente sunt acele accesorii de bază care trebuie să se instaleze intr-o locuinta, astfel încât toate dispozitivele electronice să poată fi coordonate mai uşor. Iata cateva exemple: pornirea aerului condiţionat înainte că membrii familiei să ajungă acasă, programarea lămpii pentru a se închide înainte de culcare, pornirea sau închiderea router-ului etc.

Ce alte produse de ultima generaţie se mai pot cumpăra de pe Case-Smart

De pe acest site cu „bunătăţi” pentru case smart se pot comanda şi multe alte dispozitive care sunt esenţiale în ziua de astăzi: huburi inteligente, relee WiFi, camere de supraveghere, becuri inteligente, boxe şi lămpi smart, termostate WiFi, recuperatoare de căldură, purificatoare de aer, încuietori smart, umidificatoare, actuatoare, aspiratoare, video interfoane, becuri LED şi multe alte produse.

Toate aceste gadgeturi de ultima generaţie pot transforma toate locuinţele în case inteligente, cu un consum redus de energie şi cu posibilitatea de a fi manipulate de la distanţă, pentru un confort absolut.

În concluzie, dacă locuinţele ar putea face shopping, cu siguranţă ar alege acest website, de unde se pot aproviziona cu tot ce au nevoie pentru a le oferi oamenilor un trai de poveste, cu costuri mici la facturi, adică exact ceea ce-şi doresc aceştia în ziua de astăzi.

Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x