Căutare Live

(P) Sărituri în pat cu Auping

Să ne imaginăm că ai în fața ta cea mai bună și de calitate saltea din întreaga lume. Și să zicem că ești acasă, relaxat, ba poate chiar în pijamale.

(P) Sărituri în pat cu Auping

Te uiți la saltea și...? Hmm...nu, nu cred ca o vei atinge, ușor, cu mâna, după care să te așezi, încetișor, pe un colțișor. Eu cred că te vei arunca, cu avânt chiar, fix în mijlocul ei! Salteaua Auping este cu siguranță cea din visul tău!

NU PENTRU ASTA SUNT FĂCUTE SALTELELE?

Nu știm cât de cert sau singular este răspunsul. Dar știm sigur că o saltea de pat excelentă este acea saltea care abia te așteaptă și chiar te îndeamnă să te simți în largul tău. Să îți găsești spiritul jucăuș și destins și să țopăi, să te rostogolești. O saltea bună este ca un companion al vieții tale. Căci doar petreci o mare parte din timpul tău pe salteaua pe care dormi, te odihnești, vorbești la telefon cu cei dragi sau citești. Ba nu de puține ori, mai și lucrezi întins/ă pe saltea.

Auping produce saltele de pat de cea mai bună calitate. E vorba de acele saltele de care îți vorbeam mai sus. Saltele pe care abia aștepți să te întinzi după o zi de lucru. Saltele care te primesc cu drag, indiferent de cât de obosit sau obosită vii acasă.

SALTELELE AUPING - SENZAȚIE DE CONFORT ȘI CALITATE ERGONOMICĂ

Ba mai mult! Când vorbim de saltele de top, ele nu pot rămâne indiferente la durerile tale de spate. În scurt timp, salteaua ta Auping te va ajuta să uiți, treptat, de durere și disconfort. Cu Auping, musculatura spatelui tău este relaxată, iar tensiunea resimțită va scădea de la zi la zi.

Când îți configurezi un sistem de dormit Auping, salteaua are, bineînțeles, un rol foarte important. Iar noi acordăm maximă atenție acestui aspect. Inclusiv atunci când vorbim despre producție cât și când ne referim la asistența oferită în configurarea patului pe care ți-l dorești.

La Auping, îți oferim mai multe variante de saltele. Modelele noastre sunt Auping Inizio, Auping Adagio, Auping Cresto, Auping Maestro și Auping Vivo.

Toate acestea sunt saltele ventilate, care au baza cu o structură deschisă, în proporție de 80%, astfel încât aerul să poată circula în voie, optimizând igiena și confortul tău. Saltelele Auping nu au nevoie să fie întoarse niciodată. Există patru tipuri de saltele, ca fermitate: moale, medie, fermă și extra fermă. Astfel încât, corpul tău să se poată simți relaxat, în funcție de preferințele tale.

SALTELE AUPING – OFERĂ O SUSȚINERE PERFECTĂ A CORPULUI TĂU

Mai mult, Auping a creat aceste saltele într-un mod asimetric, ținând cont de mai multe zone ale corpului. Salteaua Inizio dispune de 3 zone: pentru trunchi, șolduri și picioare. Saltelele cu 5 zone sunt dedicate capului, umerilor, spatelui, șoldurilor și picioarelor.

Știai că ne întoarcem de peste 30 – 40 de ori pe noapte, în somn?

Miezul ergonomic al arcului dispune de un distribuitor de presiune care oferă suport și facilitează întoarcerea în timpul somnului. Există mai multe tipuri și sisteme care să sporească confortul, unele optimizând susținerea optimă la răsucire, la întoarcere sau la scufundare. Auping are inclusiv un sistem de distribuție a presiunii care asigură distribuirea presiunii pe arcuri, asigurând o tranziție lină între diferitele zone.

Așa că dacă optezi pentru un Auping, alegi, inevitabil o saltea de calitate foarte ridicată. Nu știu câtă atenție ai acordat, până acum, saltelelor sau paturilor. Dar odată cunoscute toate aceste caracteristici și mai ales odată ce vei testa în showroom-ul nostru saltelele și paturile Auping, vei simți diferențele majore dintre niște saltele obișnuite și saltelele Auping .

Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x