Antena Căutare

(P) Trenduri în materie de șeminee în 2023

2023 este un an care se prevede a fi foarte original și plin de personalitate în ceea ce privește designul de interior.

(P) Trenduri în materie de șeminee în 2023

Șemineul este unul dintre obiectele decorative care nu poate lipsi dintr-o locuință, atât din punct de vedere al esteticii, cât și al ambianței. Experții Kaminhorn au pregătit o listă cu cele mai așteptate trenduri în zona sistemelor de încălzire care vor fi întâlnite în acest an.

  • Șemineele fără ramă - cele mai îndrăgite modele din 2020 „revin” în forță datorită aspectului minimalist, simplu și de efect. Focarele de șeminee tip tunel, transparente pe laturile opuse, sunt incredibil de impresionante, adaugă dimensiune oricărei încăperi și permit adimirarea focului din orice unghi. Perfecte pentru camerele de zi, acestea pot fi încadrate în rame moderne din marmură, clasice din piatră sau rustice cu plăci din ceramică.
  • Șemineele pe lemne cu rame solide din marmură - clasic, maximalist, luxos, îndrăzneț - un astfel de șemineu va deveni cu siguranță piesa centrală a unei încăperi și va atrage toată atenția asupra sa. Pentru iubitorii de autentic și persoanele care preferă experiențe complexe și ritualice, aprinderea focului pe lemne într-un astfel de șemineu va fi o plăcere zilnică.
  • Focarele electrice de dimensiuni mari - ideale pentru apartamente și o utilizare foarte comodă, focarele electrice revin în trend, însă într-o variantă premium și extravagantă. Un șemineu electric cu o lungime de doi metri și lumini personalizabile în funcție de ambianța dorită va fi un element extrem de apreciat într-un dormitor confortabil și modern.
  • Soba pe lemne - absolut perfectă într-o bucătărie cu un aer feminin și nostalgic, o sobă din fontă de dimensiuni mici și de sine stătătoare va aduce acel ceva special ambianței, întregind decorul confortabil și primitor.
  • Șemineul expus - pentru un design masculin, cu accente industriale și moderniste, focarul de șemineu poate lăsat expus, fără a fi încadrat într-o ramă decorativă. Astfel, abordarea inedită a așezării acestuia poate fi o modalitate de a exprima personalitatea proprietarului.
  • Șemineele colorate și extravagante pe bioetanol - pentru locuințele nonconformiste și artistice, un șemineu cu bioetanol într-o nuanță intensă contrastantă cu restul decorului poate pune în evidență originalitatea stilului. În plus, șemineele cu bioetanol sunt foarte ușor de instalat și pot fi amplasate chiar și în spații mai puțin convenționale, precum în baie sau într-un atelier, de exemplu.

Anul 2023 va fi cu siguranță un an colorat și plin de abordări inedite în ceea ce privește decorul locuințelor. Principalul sfat al experților în șeminee de la Kaminhorn pentru investițiile următoare este acela de alege doar produse care reprezintă cu adevărat personalitatea locuinței, indiferent de cât de nonconformiste ar fi acestea.

Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x