Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Reinventează-ți baia alegând unul dintre aceste 5 modele de cabine de duș moderne!

Iți dorești o schimbare în baie și nu știi care ar fi cea mai buna opțiune? Poți oricând să înlocuiești decorațiunile, mobila de baie sau, daca ești pregătit, poți opta pentru obiecte sanitare noi. Schimbarea ce poate reinventa design-ul băii tale este înlocuirea căzii cu o cabina de dus.

Reinventeaza-ți baia alegând unul dintre aceste 5 modele de cabine de dus moderne!

https://www.germanquality.ro/belform-clear-cabina-de-dus-dreptunghiulara-110x70-cm.html

Daca ai un program încărcat și prea puțin timp liber la dispoziție, baile relaxante reprezintă un lux de care nu te vei bucura prea curând. Așa că poți eficientiza spațiul din baie și te poți bucura de un aspect modern alegând o cabina pe placul tău. Iți sugeram să o comanzi online, dintr-un magazin specializat. În acest sens, iți prezentam în continuare câteva cabine de dus de la germanquality.ro și speram să iți găsești preferata printre ele!

1. Ideal Standard Synergy Cabina de dus Walk-in 87 cm

Cabinele tip walk-în reprezintă cea mai moderna soluție pentru o baie ,,desprinsa din reviste”. O astfel de cabina poate schimba total aspectul băii și iți vă da o stare de bine ori de cate ori o vei folosi. Cabina poate fi montata atât pe partea stangă, dar și pe partea dreapta (în funcție de caracteristicile băii tale și de preferințe) și se poate regla pe orizontala până la 23 mm. Sticla este acoperita cu un strat care facilitează procesul de curățare (Ideal Clean) astfel încât te vei bucura de o cabina frumoasa și strălucitoare cu mai puțin efort.

Reinventează-ți baia alegând unul dintre aceste 5 modele de cabine de duș moderne!

2. Belform Grid Cabina de dus semirotunda 90x90 cm, crom

Desi ai putea spune că o cabina semirotunda nu este chiar o alegere moderna, trebuie să motivam decizia de a o include aici. Nu forma cabinei determina aspectul modern al acesteia, ci materialele din care este realizata, tehnologiile de care dispune și bineînțeles designul. Elementele cromate ale acestei cabine îi conferă un aspect deosebit, care atrag atenția asupra ei. Este realizata din sticla securizata groasa de 6 mm și suntem siguri că o să iți placa design-ul acesteia: are dungi orizontale gri.

Reinventează-ți baia alegând unul dintre aceste 5 modele de cabine de duș moderne!

3. Radaway Idea KDJ Cabina de dus cu usa glisanta si perete fix, 140x110 cm

Daca ești în căutarea unei cabine cu dimensiuni generoase, alege-o cu încredere pe aceasta. Datorita caracteristicilor cabinei, exista posibilitatea de montaj fară prag. Dispune de un sistem inovativ care încetinește ușa în timpul deschiderii, un cursor subtil care permite deschiderea silențioasă a ușii și de un mecanism care permite ajustarea profilelor pentru a compensa iregularitatea pereților. Poți opta pentru sticla transparenta, satinata, maro sau grafit (toate au grosimea de 6 mm și sunt acoperite cu un strat ce permite curățarea ușoară - EasyClean).

Reinventează-ți baia alegând unul dintre aceste 5 modele de cabine de duș moderne!

4. Radaway Premium Plus A+2S Cabina de dus semirotunda cu 4 pereti, 90x90 cm

Vrei o cabina semirotunda, însă nu iți dorești să o amplasezi pe colt? Atunci aceasta ți se vă potrivi perfect! Este formata din doua uși glisante și doi pereți posteriori (sticla securizata transparenta de 5 mm) și nu vă trebui să iți faci griji în privință iregularităților pereților, deoarece dispune de un mecanism de ajustare a profilelor. Ai posibilitatea de a alege una dintre următoarele opțiuni coloristice pentru sticla: transparent, grafit sau fabric.

Reinventează-ți baia alegând unul dintre aceste 5 modele de cabine de duș moderne!

5. Radaway Premium Plus C 1700 Cabina de dus cu usi glisante 80x80 cm, sticla maro

Iți dorești o cabina perfecta pentru o baie mica? Aceasta este soluția! Cabina este realizata din sticla securizata maro (partea fixa are o grosime de 5 mm, iar cea mobila de 6 mm) și se poate monta atât pe pardoseala, cât și pe cadita. Mulțumită benzii magnetice de care dispune, închiderea etanșă a cabinei este asigurata. De asemenea, ușile cabinei se pot desface și inclina pentru o curățare mai ușoară.

Reinventează-ți baia alegând unul dintre aceste 5 modele de cabine de duș moderne!

În încheiere, am vrea să știm care dintre aceste cabine ți-a plăcut cel mai mult!

Recomandari