Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cum trebuie să fie o saltea de calitate?

În anul 2020, într-o lume în care timpul este comprimat, odihna trebuie să fie un adevărat răsfăț pentru orice organism.

În anul 2020, într-o lume în care timpul este comprimat, odihna trebuie să fie un adevărat răsfăț pentru orice organism. Pentru un somn odihnitor, fiecare dintre noi trebuie să ia în considerare mai mult factori, ce tin atat de aspectul psihic, cat si fizic. Dar, asta nu este totul. Salteaua este un factor extrem de important în procesul de relaxare al fiecăruia dintre noi. Ce trebuie să aibă o saltea de calitate?

Vezi AICI pe redustore.ro o mulțime de saltele, toate reduse!

O saltea bună trebuie să aibă o dimensiune considerabilă. De exemplu, pentru un cuplu, un pat si o saltea cu dimensiuni de 180×200 cm sau 160×200 cm pot oferi îndeajuns de mult spatiu pentru ca fiecare partener să se simtă în largul său în timpul nopții.

La fel de importantă este și grosimea saltelei. Pe piață există saltele a căror grosime începe de la 13 centimetri și poate ajunge chiar și la 26 de centimetri.

Cât de dură trebuie să fie o saltea? Este greu de răspuns la această întrebare, depinde de la un individ la altul. Astfel, cei care dorm pe spate sau pe burta vor simti nevoia unei saltele mai tari care să le susțină coloana. Cei care dorm, de obicei, pe o parte, vor avea nevoie de o saltea mai moale și mai confortabilă.

Saltele sunt de două tipuri: cu arcuri sau cu spumă. Modelele de saltele cu arcuri sunt foarte populare si in prezent, în confecționarea lor folosindu-se o tehnologie mult mai avansata decât în urmă cu 20 de ani, ceea ce înseamnă un confort sporit.

De cealaltă parte, saltele cu spumă au o compozitie materiala elastica in locul arcurilor. Există trei tipuri de saltele cu spumă: Saltele cu spuma poliuretanica clasică, saltele cu spuma de memorie, saltele cu latex.

Ambele tipuri de saltele sunt confortabile și depinde doar de client dacă vrea să-și achiziționeze o saltea cu spumă sau un pe arcuri.

Vezi AICI pe redustore.ro o mulțime de saltele, toate reduse!

Recomandari