Se adună vasele în chiuvetă? Alege o mașină de spălat (P)

De când viața socială s-a mutat mai mult în casă, restaurantul s-a mutat în bucătărie. Iar odată cu el, a venit și un munte de vase murdare, care parcă nu se mai termină. Dacă și tu te confrunți cu problema vaselor mereu nespălate, poate că ar fi momentul să investești într-o mașină de spălat vase.

Se adună vasele în chiuvetă? Alege o mașină de spălat

Dacă ești hotărât și ai un card de cumpărături la îndemână, poți să ai o bucătărie ordonată și curată în timp record. Iată care sunt avantajele.

Timp liber

Începem cu cel mai evident beneficiu. Când mașina spală vase, tu poți să faci orice altceva. Indiferent cât durează un program de spălare, important e că tu vei fi solicitat doar în două momente: când așezi vasele la spălat și la final, când le pui înapoi în dulap. În rest, poți să petreci timp cu prietenii sau familia, să vezi un film sau să mai reduci din task-uri pentru serviciu.

Eficiență

Ai putea să crezi că spălatul manual al vaselor te ajută să faci economie la apă sau curent electric. Însă mașinile de spălat vase moderne sunt foarte economice și eficiente, pentru că folosesc programe speciale pentru a elimina murdăria cu apă cât mai puțină și un consum redus de energie electrică. Iar apa încălzită la temperaturi de peste 60 de grade va elimina mult mai ușor grăsimea și alte resturi alimentare decât cea care curge de la robinet.

Uscare rapidă

După ce speli vasele, trebuie să aștepți să se și usuce. Timp în care e posibil să mai apară și alte vase murdare. Cunoști bine problema dacă te bazezi încă pe metoda tradițională, cu buretele și detergentul lichid. Dar o mașină de spălat vase are și funcția de uscare. Cu ajutorul curenților de aer, aceasta poate să usuce vasele proaspăt spălate în timp record. Ba mai mult, în acest proces de uscare rapidă, scapi și de petele de calcar care s-ar depune în mod normal pe cratițe și pahare.

Protecție

Combinația de detergent alunecos și vase sensibile nu este tocmai fericită. Sigur ți s-a întâmplat să transformi paharele în cioburi în timpul spălării manuale. Dar o mașină de spălat vase este mult mai blândă. Singura condiție este să folosești doar vase pentru care producătorul recomandă spălarea automată. De obicei, vei observa un simbol sugestiv pe spatele paharelor, farfuriilor sau al tigăilor. În lipsa acestui simbol, va trebui probabil să revii la burete. Dar astfel de vase sunt destul de puține în zilele noastre.

O mașină de spălat vase nu mai este de mult un moft. Este un ajutor indispensabil, mai ales în contextul actual. Dacă vrei să te bucuri de acest ajutor cât mai curând, apelează la CardAvantaj și plătește prețul în rate fără dobândă*. Ca să speli vasele fără efort și fără griji.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri