Căutare Live

Cauți un nou job? Vezi în ce domeniu te poți angaja cel mai ușor!

La o scurtă verificare a locurilor de muncă disponibile la ora actuală, cel mai generos număr de joburi vine din domeniul IT.

La o scurtă verificare a locurilor de muncă disponibile la ora actuală, cel mai generos număr de joburi vine din domeniul IT.

Tot din acest domeniu vin și cele mai atrăgătoare oferte salariale. Astfel, cunoștințele de programare pot să îți aducă venituri medii de 2000 de euro, în timp ce acumularea unei experiențe relevante și realizarea unui portofoliu solid în zona de web-design / web-development îți poate aduce un salariu lunar de 4000 de euro.

Un loc de muncă într-un asemenea domeniu atât de bine plătit presupune însă și eforturi pe măsură, necesitatea unor cursuri de specializare fiind evidentă.

Evoluția rapidă a comunicării digitale și dezvoltarea business-urilor online și-au lăsat amprenta asupra pieței forței de muncă,existând astfel o cerere semnificativă de specialiști pentru departamentele de Marketing &PR,Customer-support/ Client-service și Vânzări.

Alte poziții pentru care există cerere mare de oameni specializați sau care doresc să se specializeze sunt pentru inginerie,design,administrație și resurse umane.

Vezi cele mai noi anunțuri cu locuri de muncă în domeniul IT pe JobZZ.ro.

Era ca oricare nou-născut, dar când s-au uitat cu atenție la gurița lui, medicii au încremenit! Cazul este unic în lume!... Te simți mereu obosit? Vezi care sunt motivele!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri