Cauți un nou job? Vezi în ce domeniu te poți angaja cel mai ușor!

La o scurtă verificare a locurilor de muncă disponibile la ora actuală, cel mai generos număr de joburi vine din domeniul IT.

La o scurtă verificare a locurilor de muncă disponibile la ora actuală, cel mai generos număr de joburi vine din domeniul IT.

Tot din acest domeniu vin și cele mai atrăgătoare oferte salariale. Astfel, cunoștințele de programare pot să îți aducă venituri medii de 2000 de euro, în timp ce acumularea unei experiențe relevante și realizarea unui portofoliu solid în zona de web-design / web-development îți poate aduce un salariu lunar de 4000 de euro.

Un loc de muncă într-un asemenea domeniu atât de bine plătit presupune însă și eforturi pe măsură, necesitatea unor cursuri de specializare fiind evidentă.

Evoluția rapidă a comunicării digitale și dezvoltarea business-urilor online și-au lăsat amprenta asupra pieței forței de muncă,existând astfel o cerere semnificativă de specialiști pentru departamentele de Marketing &PR,Customer-support/ Client-service și Vânzări.

Alte poziții pentru care există cerere mare de oameni specializați sau care doresc să se specializeze sunt pentru inginerie,design,administrație și resurse umane.

Vezi cele mai noi anunțuri cu locuri de muncă în domeniul IT pe JobZZ.ro.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri