Ce aleg pasionații de jocuri între consolă și PC?

 

Atât consolele cât și PC-urile vin cu avantaje și dezavantaje notabile, iată care sunt acestea:

O consolă nouă are un preț mai mic comparativ cu un PC dedicat jocurilor. După ce ți-ai cumpărat o consolă, de exemplu, vei cheltui mai mulți bani pe jocuri. În final, tot aceeași bani sunt cheltuiți, dar în frecvențe diferite, cu experiențe de joc diferite.

Pe Lajumate.ro găsești peste 1.600 de anunțuri în care găsești console la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Este foarte important să te hotărăști în ce poziție îți place să te joci. La calculator vei sta ore întregi pe scaun la birou, în fața unui ecran de mărime medie, cu un mouse și o tastatură drept accesorii de control. Această poziție nu este prea confortabilă, în timp poți risca să stai aplecat și să te ridici de la calculator cu dureri de spate și de gât.

Jucatul pe consolă constă în conectarea acesteia la un TV în timp ce tu vei sta așezat pe o canapea sau un fotoliu, la distanța pe care o ai în mod obișnuit în fața unui TV. Poziția este mult mai confortabilă.

Dacă ești un pasionat al jocurilor de strategie, action, FPS sau RPG, e bine de știut că un PC va putea rula oricare dintre aceste jocuri în mod nativ. Astfel, fiecare joc apărut atât pe console cât și pe PC este creat cap-coadă pe un PC. Orice armă, nivel, sau obiect este creat pe un PC, iar testarea jocurile se fac tot pe un calculator.  

Vezi cele mai noi oferte cu Pc-uri, laptopuri și accesorii scoase la vânzare pe Lajumate.ro.

                

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe