Ce căciuli sunt la modă în această perioadă

 

Un accesoriu râvnit de doamne și domnișoare în această iarnă este căciula din blana naturală sau artificială care ține foarte bine de cald și este un element șic care scoate din anonimat orice ținută. Iată câteva modele de căciuli cu blană:

Căciula care este în totalitate de blană oferă un aspect elegant și sofisticat. Trebuie să așegeți o formă care să se potrivească feței. Căciulile de blană sunt potrivite pentru iernile geroase pentru că țin foarte bine de cald și merg asortate cu o haină de blană naturală sau artificială.

Un model tineresc de căciulă este fesul cu un moț în vârf, confecționat din blăniță. Se poartă variantele largi, lejere. Pot fi purtate cu haine la fel de tinerești, gen geci, adidași,bocanci, dar la fel de bine se pot purta si cu un pardesiu, o haină elegantă și botine. 

                           

În garderoba oricărei femei elegante trebuie să existe o beretă. Aceasta este un accesoriu tineresc care pune bine în evidență orice ținută.

Poate fi purtată cu un păr ușor aranjat pentru a creea senzația de stil, asortată la o pereche de încălțări deasupra genunchilor, cizme sau bocanci înalți. 

              

Fii în pas cu modă și răsfoiește cele peste 72.000 de oferte dintre anunțurile de pe Lajumate.ro și vezi ce ți se potrivește. Pune la vânzare articolele vestimentare care nu îți mai plac printr-un anunț gratuit, simplu și rapid pe Lajumate.ro

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe