Ce spune culoarea ochilor despre tine și personalitatea ta

Aproximativ 79% dintre persoanele din lume au ochii căprui, între 8-10 % din populație au ochi albaștri, 5% au ochi hazel și doar 2% au ochii verzi. Dar indiferent de culoare, pchii ascund secrete nebănuite. Poți afla detalii despre cineva dintr-o simplă privire.

Angelina Jolie

profimediaimages.ro

Vezi ce spune culoarea ochilor despre tine și personalitatea ta!

Ochii negri

Studiile au arătat că 65,38 % dintre femeile care au ochii negri, nu sunt sociabile, potrivit brightside.me. De asemenea, nu stau foarte bine nici la capitolul încredere de sine, spre deosebire de bărbații cu aceeași culoare a ochilor. Bărbații cu ochii negri tind să aibă o personalitate dinamică și un caracter impulsiv.

Ochii căprui închis

Un studiu efectuat pe 1016 femei cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, a demonstrat că persoanele care au ochii căprui închis au o foarte mare credibilitate pentru ceilalți, sunt inteligente și sufletiste, conform brightside.me.

Ochii căprui deschis

Un studiu interesant susține că persoanele care s-au născut cu ochi căprui de culoare deschisă, sunt predispuse să sufere de afecțiuni la nivel psihic. Din această categorie, bărbații dețin un procent mai ridicat (68,47 %) în comparație cu femeile, după cum informează brightside.me.

Ochii verzi

Această culoare inspiră creativitate și înșelăciune. În trecut, oamenii din anumite regiuni asociau ochii verzi cu forțele răului. Acest lucru se poate datora faptului că ochii verzi sunt rari.

Ochii albaștri

S-a dovedit că cei care au ochii de culoarea oceanului sunt considerați oameni buni. În timp ce ochii de culoare neagră sunt asociați cu inteligența, cei albaștri duc mai mult cu gândul la atracție și sex-appeal.

Ochii hazel

50,7 % dintre persoanele cu ochi hazel, au făcut mai ușor față stresului și presiunii. În plus, acestea sunt foarte dedicate locului de muncă. În urma chestionării participanților, reiese că persoanele cu ochi verzi și ochi hazel sunt cele mai atrăgătoare, în ciuda stereotipului legat de ochii albaștri, conform aceluiași site.

Ultimele știri