Ce trebuie să verifici la o mașină second-hand înainte de a o cumpăra

 

Românii cumpără mult mai multe mașini la mâna a doua decât mașini noi, această practică nu este de condamnat, dar sunt câteva aspectele pe care trebuie să le luați în seamă înainte de a achiziționa au autovehicul utilizat.

Pentru început, în interior trebuie să verifici tapițeria, dacă bancheta și scaunele au urme de arsuri sau pete, în acest fel îți dai seama dacă proprietarul a avut grijă de mașină sau nu.

În ceea ce privește volanul, trebuie să te asiguri că se potrivește cu kilometrajul de pe bord, astfel, un volan uzat nu coincide cu un kilometraj mic, este clar ca undeva este o țeapă la acea mașină

                   

Bordul trebuie verificat pentru a nu avea crăpături sau găuri de la diferiți suporți. După ce pui contactul trebuie să fi atent dacă se aprind toți martorii la bord sau daco apar anumite erori. Pe CarZZ.ro sunt peste 25.000 de oferte cu mașini second-hand din România de vânzare pentru toate buzunarele, răsfoiește anunțurile și găsește mașina potrivită pentru tine.

Este foarte important să îți dai seama dacă mașina este avariată sau nu și pentru acest lucru poți verifica podeaua portbagului. Dacă sub capacul portbagajului sunt urme de reparații sau suduri este clar că mașina a suferit un accident. 

                  

Dacă vrei să îți vinzi vechea mașină atunci adaugă un anunț gratuit pe CarZZ.ro, milioane de români vor vedea anunțul tău imediat, iar cei interesați nu vor ezita să te sune.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe