Căutare Live

Ce vânează colecționarii pe site-urile de anunțuri

Lajumate.ro prezintă cele mai vânate obiecte de artă și cu ce prețuri le pot achiziționa persoanele pasionate pentru a-și mări colecția.

Colecționarea obiectelor antice reprezintă o pasiune pentru mulți oameni care și-au transpus acest hobby în colecții impresionante de obiecte unice și valoroase, atât din punct de vedere financiar cât și pentru importanța culturală. Pasionații pot găsi obiecte de colecție la magazinele de antichități, la târguri sau pe site-urile de anunțuri.

Obiectele mai vechi de 100 de ani sunt considerate din punct de vedere legal obiecte antice. Cu cât vechimea unui obiect de colecție este mai mare, cu atât importanța istorică și culturală este mai vastă, iar prețurile cu care se pot achiziționa sunt automat mai ridicate.

Pentru persoanele pasionate, colecționarea antichităților reprezintă mai mult decât un hobby, deoarece au investit timp și răbdare în procurarea obiectelor, iar sumele investite nu sunt deloc mici, aceste tipuri de colecții fiind unele dintre cele mai valoroase.

Lajumate.ro prezintă cele mai vânate obiecte de artă și cu ce prețuri le pot achiziționa persoanele pasionate pentru a-și mări colecția:

Monedele și bancnotele vechi sunt printre cele mai populare obiecte colecționate. Cu cât sunt mai vechi și mai rare, cu atât sunt mai greu de procurat iar valoarea lor crește. Pe Lajumate.ro sunt peste 1.100 de anunțuri cu monede și bancnote puse la vânzare cu prețuri de la 1 ron până la 20.000 euro.

Timbrele sunt colecționate de persoane de orice vârstă și sunt ușor de procurat, însă nu putem spune același lucru și despre exemplarele unicat. Pentru că sunt versatile în funcție de colecție, la categoria Filatelie se găsesc peste 400 de anunțuri cu timbre la prețuri accesibile pentru orice buget, de la 0,50 bani pe bucată la colecții întregi ce pot depăși 15.000 euro.

Brichetele sunt cele mai apreciate obiecte de către fumători, atât pentru aspectul funcțional cât și pentru cel estetic. În funcție de tipul brichetelor, bugetul alocat poate fi mare în cazul în care ne îndreptăm atenția spre brichete vintage, antice, dar există și varianta de a colecționa brichete comune, la prețuri mici. Cei interesați au la dispoziție 400 de anunțuri cu brichete de vânzare, de diferite dimensiuni și modele cu prețuri de achiziționare între 3 ron și 1.000 ron.

Fie că vorbim despre mașini, vapoare sau avioane, machetele se află în atenția multor colecționari care le consideră adevărate bijuterii. Pasionații de mașini apreciază modelele auto în miniatură, unele exemplare fiind foarte rare și valoroase. 1.200 de anunțuri cu machete de vânzare sunt disponibile pentru colecționari, cu prețuri ce variază de la 5 ron la 1.400 de euro.

Ceasurile au fost considerate dintotdeauna adevărate opere de artă, cele mai frumoase și exclusiviste modele regăsindu-se în colecțiile pasionaților. Ceasurile provenite de la producători renumiți și lansate în ediții limitate au prețuri de sute de mii de euro, însă pe piață există modele pentru toate bugetele. Colecționarii pot căuta ceasuri de buzunar, de mâna sau de perete în peste 700 de anunțuri cu prețuri cuprinse între 15 ron și 9.000 euro.

Indiferent de colecție, pe Lajumate.ro te poți inspira pentru noi achiziții din cele 13.000 de anunțuri cu obiecte de colecție și antichități!

Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x