Căutare Live

Cinci joburi online profitabile pentru studenți

Locurile de muncă online pentru studenți pot fi bine plătite, rentabile și pot reprezenta un punct de pornire pentru o afacere de succes, dacă alegi să le acorzi atenția cuvenită și să lucrezi cu seriozitate.

Cinci joburi online profitabile pentru studenți

Oferta de joburi Bucuresti este una bogată, iar ca student poți găsi un loc de muncă part-time care să te ajute să câștigi suficienți bani pentru a-ți acoperi nevoile universitare. Însă nu întotdeauna astfel de locuri de muncă se integrează bine în programul unui student.

În schimb, un job online îți poate da flexibilitatea de care ai nevoie, într-o perioadă în care studiile sunt prioritare, însă nevoia de bani reprezintă o necesitate. Dacă ești dispus să faci față primelor provocări pe piața muncii, iată câteva joburi care te pot ajuta să câștigi primii bani și chiar să începi o carieră de succes:

1. Meditator online

Admiterea la facultate nu este întotdeauna o garanție că vei putea face față cursurilor din timpul anului universitar. Dacă te numeri printre studenții pentru care materiile universitare sunt ușor de înțeles, iar paginile din biografiile de curs sunt simplu de parcurs, poți profita de acest lucru și să îi ajuți și pe ceilalți să se descurce mai bine la cursuri. Astfel, vei aprofunda mai bine informațiile, dar vei câștiga și bani.

Totodată, poți deveni meditator online și pentru elevi de școală generală ori de liceu, cărora le poți împărtăși cunoștințele tale. Datorită conexiunii la internet, nu este nevoie să te limitezi la o anumită arie geografică, reușind astfel să ai clienți din mai multe zone ale țării și chiar din alte colțuri ale lumii.

2. Evaluator pentru motoare de căutare

Un alt job pe care îl poți practica de acasă este acela de evaluator pentru un motor de căutare, precum Google. Acestea se bazează pe feedbackul utilizatorilor pentru a-și îmbunătăți algoritmii în moduri în care să fie mai utile oamenilor. Un astfel de job este flexibil și poate fi extrem de profitabil financiar.

3. Social media manager

Probabil ești deja la curent cu felul în care funcționează rețele sociale, cum sunt Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, iar un job care îți dă posibilitatea să petreci mai mult timp în acest mediu virtual și să interacționezi cu mai mulți oameni ar putea fi potrivit pentru tine în timpul facultății.

Managerii din social media construiesc comunități pentru companii și le provoacă să se exprime în legătură cu produsul pe care îl oferă. De asemenea, îi invită să citească diferite articole de pe site-urile respectivelor societăți, astfel încât să ajute la promovarea în mediul online a unui brand.

Timpul petrecut pe rețelele sociale, dacă obții un job de social media manager, depinde de nevoile clientului și de sarcinile care îți sunt alocate încă de la începutul colaborării.

4. Scriitor de CV-uri

Citește și
fundal albastru si chenare galbene in care sunt simbolurile zodiilor
Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Citește horoscopul zilei pentru fiecare zodie
Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Citește horoscopul zilei pentru fiecare zodie
zarug la asia express într-o ținută extravaganta cu galben și roșu
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Mai multe articole

La prima vedere poate părea un job de care nu are nevoie nimeni, însă, dacă știi să scrii un CV bun, s-ar putea să ai surprize în privința numărului dei oameni care vor apela la serviciile tale. Curriculum Vitae reprezintă cartea de vizită a fiecărui candidat pentru un post la care râvnește, de aceea este important ca acesta să sublinieze cele mai importante calități și realizări ale sale. Dacă te pricepi să redactezi CV-uri care să atragă atenția angajatorilor, te poți folosi de acest atu pentru a câștiga primii bani din timpul studenției.

5. Specialist în transcrieri

Un alt job pe care îl poți face de la domiciliu este acela de a transcrie fișiere audio în texte. Pentru un astfel de loc de muncă acuratețea este esențială, întrucât textele scrise trebuie să corespundă cu cele audio. Atenția la detalii reprezintă un plus. Totodată, capacitatea de a scrie foarte repede îți poate aduce mai mulți bani într-o zi de lucru.

Sursă foto: MANDY GODBEHEAR/ Shutterstock.com

Terapie interioara si exterioara cu ajutorul uleiurilor esentiale... 3 idei de afaceri online pe care sa le incerci in 2020...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri