Cine sunt cei OPT vloggeri români nominalizați la E! People's Choice Awards

Pentru prima oară în istoria cunoscutelor premii internaţionale E! People’s Choice Awards, România este prezentă cu nominalizări la categoria Romanian Pop Culture Influencer of 2019.

Pentru prima oară în istoria cunoscutelor premii internaţionale E! People’s Choice Awards, România este prezentă cu nominalizări la categoria Romanian Pop Culture Influencer of 2019.

Opt români sunt nominalizaţi la premiile E! People’s Choice Awards, aceștia fiind: BRomania, Laura Giurcanu, Selly, Diana Condurache, Irina Deaconescu, Adelina Pestriţu, Maria Zvinca şi Nadd Hu.

Anul acesta, E! People’s Choice Awards a introdus în premieră o secţiune dedicată României, intitulată Romanian Pop Culture Influencer, ce are ca scop familiarizarea publicului cu programele internaţionale. E! People’s Choice Awards este un eveniment care celebrează toate formele de divertisment oferite pe baza voturilor fanilor. Conceptul îndeamnă fanii din întreaga lume să voteze dincei 8 nominalizaţi în cadrul celor 43 de categorii, din domeniile muzică, televiziune, film şi Pop Culture. Primii trei influenceri votați vor ajunge la gala E! People's Choice Awards, care va avea loc pe 11 noiembrie în Los Angeles.


Lansat în 2014, proiectul BRomania a fost încă de la început un succes şi a setat un tipar în ceea ce privește entertainment-ul online, alături de scenariile care au devenit virale și care au cucerit milioane de fani ai mediului virtual. În spatele acestui proiect se află Matei Dima, care a fost printre primii cei mai apreciaţi creatori de conţinut din România. Matei Dima a studiat în Statele Unite ale Americii la Facultatea de Teatru, specializarea actorie și regie. După mai multe piese jucate și regizate, a obținut o bursă la New York Film Academy cu filiala în Los Angeles de unde a luat Masteratul in Regie. Anul acesta, Matei Dima este implicat în trei mari producţii de film: serialul online de comedie „L-a Seral“, în care joacă, şi pe care îl produce, lungmetrajul „5GANG TheMovie“, care reprezintă şi debutul său regizoral, precum şi lungmetrajul „Miami Bici“.

Selly, idolul adolescenților este cel mai urmărit vlogger din România, cu peste 2 milioane de abonaţi pe YouTube. Împreună cu trupa sa, 5GANG, din care face parte şi Diana Condurache, a devenit un adevărat fenomen. Show-urile 5GANG de la Arenele Romane au înregistrat un record în materie de vânzări. Toamna aceasta trupa va avea primul turneu national. În curând urmează să fie lansat şi filmul „5GANG – The Movie“.

Laura Giurcanu, câștigătoare Next Top Model, sezonul 2, la vârsta de numai 14 ani, are peste 15 milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube. În prezent, Laura are aproape 900K de urmăritori pe Instagram.

Nadd Hu a fost prezentatoare la ZU TV. Ulterior, şi-a găsit cel mai bine exprimarea în online, unde are o comunitate mare de urmăritori pe segmentul fashion & beauty.

Irina Deaconescu este unul dintre cei mai urmăriţi vloggeri români, cu sute de mii de followeri şi peste 400.000 de abonaţi la canalul de YouTube. În postările sale Irina vorbeşte deschis despre orice subiect, oricât de personal ar fi acesta, iar sinceritatea cu care abordează diverse subiecte i-a adus popularitate.

La rândul ei, Maria Zvinca, are un vlogşi un brand de accesorii din piele.Maria este la început de drum, iar în prezentlucrează în publicitate.

Ultima pe listă, dar nu cea din urmă este Adelina Pestrițu. Antreprenor în online, cu o comunitate totală de aproape 3 milioane de fani pe social media, Adelinaeste nominalizată la categoria “Best Romanian Influencer“ la premiile internaționale E! People Choice Awards 2019.

Gala va avea loc pe 10 noiembrie, în Los Angeles. Miley Cyrus, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Pink, Ed Sheeran sau Cardi B sunt doar câţiva dintre artiștii așteptați pe covorul roșu. Prima Gală a premiilor E! People Choice Awards a avut loc în anul 1975.

PREMIUM