Creștere mare a numărului de angajați din birourile din București

În București, la sfârșitul anului trecut, numărul angajaților care lucrau în clădirile de birouri de clasa A și B era de aproximativ 233.000. Față de 2015, numărul angajaților care lucrează în spații de birouri moderne din Capitală a crescut cu aproximativ 30.000. S-a înregistrat cea mai mare creștere din ultimii trei ani. 

În București, la sfârșitul anului trecut, numărul angajaților care lucrau în clădirile de birouri de clasa A și B era de aproximativ 233.000. Față de 2015, numărul angajaților care lucrează în spații de birouri moderne din Capitală a crescut cu aproximativ 30.000. S-a înregistrat cea mai mare creștere din ultimii trei ani.

Dintre cele mai importante locații de birouri din București, zonele Pipera Sud (Dimitrie Pompeiu), Barbu Văcărescu - Floreasca și zona de Vest ocupă în continuare primele trei poziții din punct de vedere al numărului de angajați.

La sfârșitul anului 2016, în Pipera Sud numărul de angajați a depășit 45,000, în timp ce în Barbu Văcărescu – Floreasca numărul angajaților care lucrează în spații de birouri moderne se situează la peste 40,000. În zona de Vest, numărul angajaților a ajuns la aproximativ 33,000.

Față de anul trecut, aceste locații de birouri au înregistrat și cele mai mari creșteri ale numarului de angajați. Astfel, în zona Barbu Văcărescu – Floreasca creșterea a fost de 32%, în zona de Vest numărul angajaților a crescut cu 23%, în timp ce în Pipera Sud (Dimitrie Pompeiu), la finalul anului 2016 lucrează cu aproximativ 20% mai multi angajați față de 2015.

Dacă îți cauți un spațiu comercial sau de birouri în București, pe Lajumate.ro găsești peste 2.000 de oferte din care poți alege.

Ultimele știri