Cum alegi cele mai bune anvelope pentru mașina ta

 

În sezonul rece, fiecare șofer trebuie să își doteze mașina corespunzător pentru a face față condițiilor vitrege. Iată cum trebuie să îți alegi anvelopele potrivite pentru mașină pe timp de iarnă:

Cele mai bune anvelope sunt, de departe, cele din gama premium pentru că producători precum Michelin, Nokian, Pirelli, Bridgestone sau Dunlop investesc anual în realizarea de materiale performante și în teste îndelungate.

Mulți români nu își permit anvelope din game precum Michelin sau Dunlop așa că aleg gama medie realizată de producători precum Hankook, Fulda, Toyo. Jantele și anvelopele din segmentul mediu sunt realizate din materiale de calitate, nu atât de bune ca cele din categoria premium, dar vor avea o longevitate destul de mare. 

            

Anvelopele cele mai ieftine sunt cele din ultimul segment, acestea rezistă mult mai puțin dar sunt bineînțeles și mai ieftine. Majoritatea anvelopelor din această categorie sunt produse asiatice și sunt realizate din materiale ieftine și vor avea o aderență scăzută și o frânare anevoioasă.

Singurul avantaj al acestei ultime categorii este prețul destul de mic, de cele mai multe ori de 3 ori mai mic decât al unor anvelope premium. În această categorie, specialiștii nu recomandă anvelopele second-hand

                

Echipează-ți mașina corespunzător, alege jantele și anvelopele potrivite de pe Lajumate.ro, găsești peste 29.900 de oferte în categoria Jante - Anvelope.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe