Cum să îți pregătești casa pentru toamnă

Lajumate.ro te ajută să îți pregătești casa corespunzător, pentru a întâmpina toamna cu zâmbetul pe buze.

Trecerea de la vară la toamnă aduce schimbări atât în programul tău cât și în casă. Pentru ca sezonul rece să nu te ia prin surprindere nepregătit, Lajumate.ro te ajută să îți pregătești casa corespunzător, pentru a întâmpina toamna cu zâmbetul pe buze.

Locuința ta necesită mai multă atenție înainte ca toamna să se instaleze complet, așadar îți prezentăm pașii pe care e bine să îi urmezi pentru a avea o casă primitoare

  • Începe prin a face curățenie generală! Aerul din casă se schimbă în urma unei curățenii generale în care e bine să pui accent pe curățarea covoarelor și perdelelor care tind să rețină mult praf, deseori chiar mai mult decât cel care se așează pe mobilă. Alege cu grijă produsele de curățenie specifice fiecărei suprafețe. Pe Lajumate.ro la categoria Articole pentru curățenie găsești tot ce ai nevoie la un preț accesibil.
  • Pregătește-ți garderoba de toamnă! Odată cu răcirea vremii, hainele lejere de vară vor fi înlocuite cu cele pentru sezonul toamnă-iarnă, așadar fă schimbările în șifoniere, desigur nu înainte de a le spăla.
  • Execută micile reparații prin casă. Fie că e vorba de un sertar stricat, un geam de înlocuit, sau pur și simplu dacă vrei să împrospătezi vopseaua de pe pereți, este recomandat să rezolvi aceste reparații până la începerea anotimpului friguros. Pe Lajumate.ro găsești ustensilele necesare pentru reparații la categoria Unelte-Scule-Feronerie.
  • Înainte de a porni sistemele de încalzire, aigură-te că totul funcționează cum trebuie, așadar contactează un specialist din domeniu care să verifice centrala/soba și caloriferele. Dacă ai nevoie de un sistem de încălzire nou, îl găsești pe Lajumate.ro, la categoria Centrale-Sobe-Șeminee.
  • Grădina necesită atenție de asemenea! Începe prin a tunde gazonul și a-l fertiliza pentru ca acesta să se mențină bine pe perioada rece. Pentru copaci este recomandat să le tai crengile uscate și astfel să le oferi o formă nouă, toaletată. Dacă ți se pare ca grădina ta este cam goală, alege să o decorezi într-un stil cât mai original! Alege mobilier sau decorațiuni pentru grădină de pe Lajumate.ro, din categoria Grădină-Plante-Pomi!

Tu știi unde găsești tot ce îți trebuie pentru locuința ta, într-un singur loc? Pe site-ul de anunțuri Lajumate.ro! Aici găsești 42.000 de anunțuri din categoria Casă-Grădină de unde să alegi exact ceea ce ai nevoie!

Ultimele știri