Live acumAnimatie: O poveste incalcita
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Idei pentru 2020: Cum să aducem armonie în casă

2020 este încă departe în zodiacul chinezesc. Abia pe 4 februarie începe noul an, iar previziunile vin însoţite de avertizări. Pe care le putem însă îmbuna, prin simpla reamenajare a casei. Specialiştii în feng shui, o artă veche de peste 6.000 de ani, ne arată cum să aducem armonia în fiecare locuinţă.

Fiecare detaliu contează când vine vorba de Feng Shui. O ştiinţă originară din China, prin care ne putem pune în ordine energiile din casă şi din viaţă.

Iar acestea se calculează cu ajutorul unei busole, puse faţa clădirii. În funcţie de valorile pe care le obţin, specialiştii împart casa în nouă sectoare - fiecare cu o influenţă asupra fertilităţii, carierei şi prosperităţii. Şi fiecare cu propriile reguli.

Principii Feng-Shui

1. Să nu poziţionăm chiuveta lângă aragaz

2. Să nu aşezăm patul cu faţa spre uşă

3. Să nu aveţi oglinzi în dormitor

Sincron Giorgiana Teodorescu, consultant Feng Shui, astrologie chinezească

Există trucuri prin care putem atinge echilibrul. De exemplu, bambusul absoarbe energia negativă. Sau renumitele figurine cu pisici, care nu aduc noroc, ci activează energia într-un anumit sector.

Clopoţeii cu 6 sau 7 braţe metalice. Sunt indicaţi cei din metal pentru că este o energie negativă şi doar aşa putem să o remediem.

Şi din punct de vedere cromatic trebuie să fim atenţi. Auriul, argintiul, negrul şi griul vor marca anul chinezesc care începe în februarie.

Anul şobolanului deschide drumuri, ceea ce înseamnă că foarte mulţi români vor pleca din ţară, vor fi schimbări în educaţie, vor fi invovaţii.

Vor fi însă şi trădări între prieteni, avertizează specialiştii, care prezic totuşi un an bun pentru îndrăgostiţi.

Recomandari