Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la circ
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cum să îți îngrijești corect dantura

O dantură sănătoasă și îngrijită este o adevărată carte de vizită, da rpe lângul rolul estetic, dinții sănătoși conduc împiedică apariția diferitelor boli de igienă. Iată cum trebuie să îți îngrijești corect dantura:

O dantură sănătoasă și îngrijită este o adevărată carte de vizită, dar pe lângul rolul estetic, dinții sănătoși împiedică apariția diferitelor boli de igienă. Iată cum trebuie să îți îngrijești corect dantura:

Este bine de știut că o dată la 6 luni trebuie făcută o vizită la medicul stomatolog pentru un control de rutină, chiar daca nu ai nici un fel de durere. Dentistul îți va spune ce tratament trebuie să folosești pentru a împiedica apariția oricărei probleme dentare.

O igienă adecvată și folosirea de produse și aparate de îngrijire sunt reguli de bază pentru sănătatea dentară. Pentru alegerea periuței de dinți potrivite trebue să ții cont să aibă peri moi, cu fire rotunjute la capete, pentru a evita iritarea gingiilor.

Dacă folosești ață dentară, trebuie să ști ca aceasta se folosește înaintea periuței. Scopul ei este să pătrundă în zonele greu accesibile și să îndepărteze resturile de mâncare.

Pasta de dinți este încă un produs de îngrijire personală care trebuie ales cu grijă. Ingredientul activ care protejează dinţii este fluorul. Pastele de dinţi noi oferă formule avansate de albire, dar trebuie să verifici să aibă în primul rând fluor.

Alege produse de îngrijire personală de calitate, pe Lajumate.ro găsești peste 7.300 de anunțuri cu produse și aparate de îngrijire la prețuri pentru toate buzunarele.

Recomandari