Cum să îți vinzi locuința rapid

 

Dacă dorești să îți vinzi locuința și nu vrei să pierzi mult timp cu vizionări și cu persoane care îți pot da bătăi de cap, uite câteva sfaturi care te vor ajuta să scurtezi timpul de vânzare al unui imobil la jumătate:

În prezent, tot mai mulți vânzători apelează la o tehnică preluată din străinătate, numită home-staging. Ei amenajează spațiul, astfel încât viitorii clienți să se simtă ca acasă datorită atmosferei create.

Dacă vinzi un apartament nemobilat, el va arăta destul de sinistru lipsit de mobilă, iar cei care îl vor viziona nu vor avea o imagine de ansamblu. Încearcă să aduci o mobilă aparte și câteva elemente de decor pentru a introduce viitorii clienți într-o atmosferă caldă și primitoare.

                  

Ca în orice altă situație, detaliile fac diferența! Tocmai de aceea trebuie să fii atent la fiecare detaliu în parte. Și nu este nevoie să cheltui mulți bani pe o firmă care să se ocupe cu așa ceva. Poți cumpăra chiar tu niște perdele frumoase sau câteva lâmpi care să exprime intimitatea.

Bineînțeles că poți opta și pentru a-ți vinde casa cu tot mobilierul inclus în preț. În acest caz prețul este mai mare, dar scapi de anumite bătăi de cap. Pe HomeZZ.ro, peste 22.000 de persoane și firme au scos case și vile la vânzare. Adaugă și tu anunț gratuit și milioane de oameni îl vor vedea de îndată.  

                 

În plus, aici găsești peste 160.000 de oferte imobiliare din toată țara. Intră și răsfoiește anunțurile și vezi ce ți se potrivește.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe