Cum să te vopsești perfect de acasă?

 

Dacă vrei să reușești să obții de acasă rezultatele de la un salon de înfrumusețare, este indicat să iei în considerare aceste sfaturi oferite de specialiști:

Alege o culoare asemănătoare de nuanța părului tău. Dacă alegi să sari dintr-o extremă în cealaltă riști să obții o culoare neuniformă. De exemplu, dacă ai părul vopsit negru sau șaten închis, cu rădăcina crescută în nuanța naturală, și aplici vopsea în nuanță deschisă, va ieși blond la rădăcină, pe lungime portocaliu, iar la vârfuri maro inchis aproape de negru.

Pe Lajumate.ro găsești peste 7.700 de anunțuri cu produse cosmetice la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Vopsește cu atenție părul alb! Dacă parul are mai mult de 30% fire de păr alb, obligatoriu în combinația vopselei trebuie să ai o bază naturală. Așadar, daca aplici de exemplu culoarea roșu direct la rădăcină, pe părul alb, va ieși o culoare foarte aprinsă și transparentă. 

Alege oxidantul potrivit pentru părul tău. Dacă vrei să te vopsești o culoare mai închisă atunci vei avea nevoie de un oxidant mai slab, de 6% sau 3% (pe o scara de la 1,5 la 12), iar în cazul în care vrei să obții o nuanță mai închisă, folosește un oxidant între 1,5 și 6%, niciodată mai puternic.

                   

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe