Dacă ai o casă în construcție uite cum poți lucra la ea și în sezonul rece

 

Dacă ai început lucrările de construcție ale unei case în timpul verii și nu ai reușit să termini până la venirea iernii,specialiștii spun că vremea rece nu trebuie să te oprească din acest proces. Iată cum poți continua lucrările iarna:

Potrivit specialiștilor în domeniu construcția de locuințe în timpul iernii este în creștere de la an la an datorită produselor de construcție mult mai ieftine, dar și datorită ieftinirii puterii de muncă.

Dacă deja ti-ai cumpărat un teren pe care să construiești, e bine de știut faptul că te poți apuca de construcții și iarna, în ciuda temperaturilor scăzute. 

                  

Specialiștii spun că potrivit noilor inovații din domeniul construcțiilor, pentru casa ta muncitorii pot utiliza adezivi și materiale de construcții adecvate temperaturilor scăzute, acestea sunt de o calitate mai ridicată decât cele folosite tot timpul anului.

Gama de produse care pot fi folosite în timpul iernii conține adezivi pentru polistiren, adezivi pentru placări ceramice și mortarul rapid pentru reparații și fixări. Toate acestea conțin un ciment special care reduce riscul de îngheț. 

                 

Fie că vrei să îți cumperi un teren construibil sau o casă deja construită pe HomeZZ.ro poți alege dintre cele peste 160.000 de oferte imobiliare pentru toate buzunarele. Postează gratuit un anunț cu vechea ta locuință și milioane de români îl pot vedea imediat, iar cumpărătorul va veni de îndată.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe