Detalii pe care o femeie le vede imediat la un bărbat

Când vine vorba de întâlniri, primele impresii sunt foarte importante. Se crede că oamenii nu pot observa totul în detaliu, dar femeile sunt cele care acordă atenție chiar și celor mai mici detalii atunci când își întâlnesc posibilii parteneri. Iată care sunt primele lucrurile pe care le observă prima dată o femeila când privește un bărbat:

Când vine vorba de întâlniri, primele impresii sunt foarte importante. Se crede că oamenii nu pot observa totul în detaliu, dar femeile sunt cele care acordă atenție chiar și celor mai mici detalii atunci când își întâlnesc posibilii parteneri. Iată care sunt primele lucrurile pe care le observă prima dată o femeila când privește un bărbat:

  • Ochii

Se spune că ”ochii sunt fereastra sufletului”, iar multe femei declară că primul lucru pe care-l observă prima dată la un bărbat sunt ochii. Pentru multe dintre ele, culoarea și forma ochilor pot fi deosebit de atractive. Ele încearcă să pătrundă adânc în ei și să-i descifreze, decizând astfel dacă relația are o șansă sau nu.

  • Zâmbetul

Răspunsul cel mai comun la întrebarea ”ce observi mai întâi la un bărbat?” ar fi ... zâmbetul lui. Majoritatea femeilor observă felul în care zâmbesc bărbații și cât de des zâmbesc. Femeile din ziua de astăzi caută un tovarăș, cineva cu care să împărtășească bucurii, cu care să râdă și care să o facă să zâmbească de fiecare dată când îl vede. În plus, un zâmbet poate îmbunătăți starea de spirit a unei prime întâlniri. Un zâmbet larg spune că el este un om încrezător, cu o personalitate puternică.

  • Stilul vestimentar

A fost o perioadă în care îngrijorarea de a fi impecabil îmbrăcată era rezervată doar femeilor. Astăzi, bărbații trebuie să depună eforturi egale pentru a fi îmbrăcați corespunzător. Femeile cred că stilul vestimentar spune multe despre bărbat – mai ales despre cât de organizat este.

Vezi cele mai noi oferte cu haine pentru bărbați, pe Lajumate.ro.

  • Părul

Alegerea coafurii spune multe despre personalitatea posibilului partener. Însă doamnele sunt atrase de părul îngrijit, nu vopsit și coafuri rebele.

  • Bunele maniere

Bunele maniere sunt foarte importante. Un domn ajunge întotdeauna la timp și așteaptă ca femeia să se așeze prima. În plus, un gentlemen este mereu atent la comportamentul pe care-l are.

Ultimele știri