Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

După ce criterii trebuie să îți alegi un calculator performant?

Dacă te-ai hotărât să îți cumperi un calculator nou ai nevoie de câteva informații de bază pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile tale. Iată care sunt principalele criterii de care trebuie să ții cont atunci când îți cauți un nou PC:

Dacă te-ai hotărât să îți cumperi un calculator nou, atunci ai nevoie de câteva informații de bază pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile tale. Iată care sunt principalele criterii de care trebuie să ții cont atunci când îți cauți un nou PC:

Pentru început una dintre cele mai importante componente PC este placa de bază. Trebuie aleasă o placă de bază cu un bun sistem de răcire și flexibilă pentru viitoarele upgrade-uri de care ai nevoie.

Procesoarele sunt și ele foarte importante, trebuie să asigure suportul complet pentru orice tip de aplicație. Sistemul Intel este la mare căutare pentru că este foarte accesibil și face față cu brio tuturor cerințelor tale.

Dacă vorbim de placa video, este bine de știut că aceasta se uzează foarte repede, dar un lucru bun este că generațiile se succed la aproximativ un an.

Foarte important este să alegi cu atenție sursa și carcasa pentru că acestea sunt "casa" în care trebuie să își ducă viața sistemul PC. Pe Lajumate.ro sunt peste 2.000 de anunțuri cu oferte în categoria Laptop - PC - Periferice Sisteme PC, aruncă o privire și vezi de ce ai nevoie.

Dacă vrei să scapi de vechiul calculator atunci tot ce rămâne de făcut este să adaugi anunț gratuit pe Lajumate.ro, site-ul gratuit numărul 1 din România, iar mii de români îți pot vedea zilnic oferta.

Recomandari