Căutare Live

Ești un iubitor al mărcii Mercedes-Benz? Vezi ce modificări au avut loc în noua gamă de motoare Mercedes-Benz!

Începutul acestui an a adus modificări semnificative pentru motoarele din gama Mercedes-Benz, iată despre ce este vorba:

Începutul acestui an a adus modificări semnificative pentru motoarele din gama Mercedes-Benz, iată despre ce este vorba:

Cea mai importantă modificare este introducerea propulsorului diesel de 2.0 litri ce îl înlocuiește pe cel actual de 2.2 litri. Noul propulsor vine însoțit de o serie de îmbunătățiri care îl fac mai eficient și mai rafinat la nivelul sistemulului start-stop. Noul motor poartă indicativul OM 654 și este deja disponibil pe noul model E-Klasse 220d unde dezvoltă 195 CP și 400 Nm.

Pe CarZZ.ro găsești peste 4.500 de mașini marca Mercedes-Benz scoase la vânzare cu prețuri începând de la 300 de euro.

Schimbări majore au apărut și la propulsoarele cu șase cilindri. Mercedes a anunțat că renunță la arhitectura V6 și va reveni la motoarele cu șase cilindri în linie. Acestea au capacitatea cilindrică de 3.0 litri, ceea ce le va permite să dezvolte 313 CP și peste 650 Nm.

VIDEO GENIAL: Cum să îţi îndrepţi părul fără placă sau uscător! Nu îl arzi deloc, iar rezultatul e spectaculos... Vrei să te muți în chirie? Vezi 3 clauze care nu trebuie să îți lipsească din contract!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri