Desert racoritor: Inghetata de casa cu zmeura si nuca de cocos

 
+6 click pentru
galerie
Ingrediente:

150g de zmeura

4 linguri de zahar pudra
450g de iaurt gras
1 lngura nuca de cocos rasa

Mod de preparare:

1. Se paseaza cu ajutorul robotului de bucatarie 150g de zmeura, impreuna cu 4 linguri de zahar pudra. Se dau printr-o sita, pentru inlaturarea semintelor.

2. Se rastoarna intr-un bol 225g de iaurt amestecat cu lingura de nuca de cocos si se adauga 2 linguri de piure, astfel incat compozitia sa capete o tenta roz.

3. Se pun in formele de inghetata, se adauga restul de piure de zmeura, apoi inca 225g de iaurt. Se infige cate un bat in fiecare forma si se dau la congelator pana cand compozitia este intarita complet.

Sursa: omnomally.com/ flickr.com

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele

Vezi toate reducerile 

PREMIUM

Mai multe