Antena Căutare

Patru metode prin care sa inveti sa dansezi

Dansul este un aspect important si poate face diferenta in momentul in care esti in club sau la un chef. Cele mai multe sanse de a impresiona reprezentantele sexului frumos le au cei ce danseaza, nu cei ce stau pe canapea. Daca nu stii sa dansezi sau nu ai incredere in tine, nu dispera! Ca si mersul pe bicicleta, dansul se poate invata. Cum? Prin una din metodele de mai jos.

1. Uita-te si invata!

Daca nu stii sa dansezi, in primele minute in care ai ajuns in club sau la chef, uita-te fara a fi prea insistent, la ceilalti. Vezi cum se misca ei si incearca sa-i imiti. Considera aceasta ca prima ta lectie de dans. Priveste mai multe persoane, apoi incearca sa pui in practica pasii pe care i-ai invatat . O sa vezi ca majoritatea oamenilor nu danseaza foarte complicat, ceea ce inseamna ca poti sa inveti miscarile. De asemenea, fii atent si la modul in care danseaza cuplurile, pentru a avea idee despre ce trebuie sa faci atunci cand inviti o femeie la dans.

2. Fa-ti curaj cu putin alcool!

Desi alcoolul nu este cea mai buna metoda de a-ti creste increderea, pe termen scurt functioneaza, mai ales intr-o asemenea situatie. Un pahar sau doua cu prietenii te vor face sa uiti de faptul ca nu stii sa dansezi, prin urmare iti vei invinge teama de a ajunge pe ringul de dans. Asa te vei putea distra fara sa te intrebi daca miscarile tale sunt ridicole sau nu. ATENTIE: putin alcool nu inseamna sa bei pana ajungi in stare de ebrietate! Daca ai ajuns in acest stadiu, e bine sa nu incerci sa dansezi. Retine! Dansul tau nu se imbunatateste pe masura ce consumi mai mult alcool. Doar tu ai impresia ca e asa. Ceilalti nu.

3. Misca-ti capul mai intai!

Daca esti la marginea ringului de dans, poti sa incepi prin a da din cap pe ritm. Zambeste si priveste catre cei ce danseaza. Pe masura ce te-ai obisnuit, poti sa mergi mai spre centru si sa iti misti intreg corpul pe ritm. Misca-ti mainile si umerii pe ritmul muzicii, iar daca nu stii cum, uita-te la ceilalti. La fel si in cazul picioarelor si soldurilor.

4. Bazeaza-te pe miscarile pe care le stii!

Intr-un club cu un anumit specific, ritmul muzicii nu variaza foarte mult, asa ca nu ai nevoie de foarte multe miscari. Pe masura ce dansezi, poti sa te uiti la ceilalti si sa inveti alte figuri. Incearca-le si, daca iti reusesc, foloseste-le. Retine! Nu trebuie sa fii un profesor de dans pentru a te putea distra. Ceea ce conteaza cel mai mult e atitudinea.

foto: thegloss.com

Ce trebuie sa stii despre dezvoltarea copilului intre unu si trei ani... Cum sa-ti faci apartamentul mic sa para mai mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x