Traim intr-o lume in care toate sunt facute pe repede inainte, doar e secolul vitezei, nu? Nu mai avem timp sa ne vedem cu prietenii, nu mai avem timp sa ne facem treburile, nu mai avem timp sa facem miscare, nu mai avem timp sa gatim. Este mult mai comod sa dai fuga la fast-food-ul din colt care te imbie cu preparate care mai de care mai apetisante, fara sa iei in calcul aditivii alimentari. Pare ca faci economie de timp, insa uiti un aspect foarte important pentru tine: sanatatea ta.
Iata 7 exemple de aditivi alimentari pe care iti poti consuma prin intermediul preparatelor fast food, asa cum sunt ei prezentati de listverse.com.
1. Dioxid de sulf (E220)
Este folosit pe post de “inalbitor”, pentru a preveni innegrirea produselor. Poate fi intalnit in legume si fructe, precum si in bauturi. Acest conservant distruge vitamina B1 din organism. Au fost inregistrate pana acum 12 decese, in cazul unor persoane alergice la aceasta substanta.
Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro
Articolul continuă după reclamă