Căutare Live

Beautifood cu Roxana Blenche. Hai să vezi în exclusivitate pe AntenaPlay cel mai nou show culinar digital

Dacă ești pasionat de gătit și vrei să îi impresionezi pe cei dragi cu niște farfurii deosebite, cu siguranță nu trebuie să ratezi Beautifood, cel mai nou show culinar digital cu Roxana Blenche!

Beautyfood va fi difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, în fiecare duminică

Antena 1

Fanii celor mai îndrăgite show-uri culinar de la Antena 1 s-au putut convinge de faptul că nu doar bucătarii cu multă experiență pot face spectacol în farfurie. De cele mai multe ori, ceea ce contează este pasiunea pentru gătit și dorința de-a transforma mâncatul dintr-o simplă necesitate într-un adevărat răsfăț al simțurilor.

Despre asta este vorba și în cel mai recent show culinar digital disponibil exclusiv pe AntenaPlay! Beautifood cu Roxana Blenche îmbină utilul cu plăcutul din universul gastronomiei.

Roxana Blenche prezintă „BeautiFood”, exclusiv pe AntenaPlay

Cine nu își amintește de evoluția surprinzătoare a lui Kani din echipa lui Florin Dumitrescu sau de ambițiosul Zanni, pentru care nicio provocare nu a părut prea grea? Deși nu erau bucătari și nici nu au luat vreodată cursuri de gătit, cei doi au uimit jurații „Chefi la cuțite” cu farfurii din ce în ce mai sofisticate.

La fel s-a întâmplat și în sezonul 9 al emisiunii. După degustare am putut descoperi farfurii care nu au fost pregătite de niște bucătari cu experiență, dar care au primit 15 puncte de la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Așadar, oricine poate transforma gătitul în artă și poate face în farfurie un plating ca o simfonie de culori, arome și texturi, într-o prezentare demnă de stele Michelin.

Acum ai ocazia să descoperi arta aranjatului în farfurie de la „Roxana Blenche, concurenta care s-a remarcat în sezonul anterior cu frumusețea preparatelor sale, urmărind producția „Beautifood” de pe AntenaPlay, în fiecare zi de duminică!

desert pregătit de roxana blenche

Farfurie pregătită de Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Tânâra este una dintre cele mai apreciate concurente din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Chiar dacă nu a reușit să câștige marele trofeu, aceasta a cucerit inimile a peste o sută de mii de fani, care o urmăresc pe Instagram. Farfuriile sale au reușit mereu să iasă în evidență nu doar prin gust, ci și prin aspect sau combinația surprinzătoare de culori, texturi și arome.

Chiar și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost de părere că Roxana Blenche face unele dintre cele mai frumoase farfurii din istoria emisiunii „Chefi la cuțite”.

Acum, fosta finalistă a îndrăgitului show culinar te invită să urmărești „Beautifood”, cel mai https://antenaplay.ro/nou show culinar digital de pe AntenaPlay, unde poți învăța cum să transformi chiar și cele mai banale preparate într-un adevărat spectacol de gust și culoare, chiar în farfuria ta de acasă.

În fiecare duminică, începând cu 6 iunie 2021, ai un nou episod din „Beautifood”, exclusiv pe AntenaPlay! Nu rata cel mai nou show culinar digital, cu Roxana Blenche!

De semenea, pe Roxana Blenche o puteți urmări și în producția „Hello Chef” de pe Antena 1.

Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x