Antena Căutare

Carnea de miel este aproape nelipsită de pe mesele românilor, de Paște. Beneficiile dar și riscurile la care ne expunem, consumând-o

Carnea de miel este aflată la mare căutare înainte de sărbătorile pascale. Însă cât de sănătos este consumul acestui aliment? Ce beneficii, dar şi la ce riscuri ne supunem, ne spune nutriţionistul Simona Carniciu.

Carnea de miel este aflată la mare căutare înainte de sărbătorile pascale. Însă cât de sănătos este consumul acestui aliment? Ce beneficii, dar şi la ce riscuri ne supunem, ne spune nutriţionistul Simona Carniciu.

Uită de colorarea chimică! Ouăle vopsite în coji de ceapă roșie, varianta bio pentru masa tradițională de Paște... De ce se înverzeşte gălbenuşul ouălor fierte. Le mai poți consuma, în această stare?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x