Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi roastbeef în mantie de toamnă, un preparat absolut delicios.
Ingrediente:
- Vrăbioară
- Orez
- Parmezan
- Salvie
- Busuioc
- Ţelină
- Rucola
- Pere
- Rucola
- Oţet balsamic
- Ceapă
Mod de preparare:
Vrăbioara se condimentează cu sare, piper, coriandru şi se rumeneşte uşor pe toate părţile, după care se dă la cuptor timp de 20-30 de minute.
Ulterior, după ce se odihneşte, se căleşte o ceapă în unt şi ulei de măsline, se adaugă ţelină şi salvia, busuiocul, iar apoi se adaugă treptat supa.
Când e gata se presară parmezanul.
Se poate servi cu salată de rucola şi cu pere.
Toate miturile au fost spulberate! Ce efecte are mămăliga asupra organismului... Găteşte ţărăneşte! Plăcerea bunicii, un preparat gustos, perfect pentru zilele de toamnă...