Căutare Live

Ce se întâmplă dacă dai popcorn câinelui tău! Nu te-ai fi gândit niciodată la așa ceva!

Câinii sunt animale de companie extrem de jucăușe, doar că uneori au tendința de a pofti la mâncarea oamenilor. Ce se întâmplă dacă le dai popcorn?

Tu îi dai popcorn cățelului tău?

Câinii sunt animale de companie extrem de jucăușe, doar că uneori au tendința de a pofti la mâncarea oamenilor. Ce se întâmplă dacă le dai popcorn?

Floricelele de porumb sunt gustoase nu doar pentru oameni, și pentru căței. Și oricât de greu ar părea de crezut, se pare că acest aliment nu le face rău.

Dimpotrivă, dacă nu au sare sau unt, floricelele sunt o gustare cu puține calorii, ce conține potasiu și minerale ce ajută la creșterea oaselor (fosfor, magneziu și calciu).

Animalul tău de companie e topit după popcorn?

Totuși, la capătul opus este ciocolata. Indiferent dacă este albă sau neagră, o cantitate mare poate duce la intoxicarea animalului și grave probleme de sănătate.

ADORABIL! Un câine învaţă un bebeluş să sară! Vezi CLIPUL care a emoţionat milioane de oameni

Poți folosi, în schimb, ciocolata specială pentru câini.

Și TU faci această GREȘEALĂ când prepari MUJDEIUL. Iată ce nu trebuie să adaugi niciodată peste usturoi!... Nivelul de alcool de pe etichetele sticlelor de vin este adesea mai mic decât cel real...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri