Antena Căutare

Ce trebuie să știi/faci dacă nu îți place să gătești

Alimentația este motorul care susține vitalitatea corpului și care, în fapt, susține viața. A mânca corect și sănătos este un principiu bine împământenit, însă deseori poate sărim peste anumite mese ale zilei pentru că fie nu aveam destul chef să gătim, fie nu ne place deloc să pregătim ceva, caz în care dăm comandă.

Ce trebuie să știi/faci dacă nu îți place să gătești
Gătit | shutterstock

Dacă te numeri printre persoanele care nu adora să gătească și comandă mereu mâncare sau ies la restaurant, trebuie să știi câteva aspecte importante ce țin de felul în care ne alimentăm, dar și de cum alegem locația care ne livrează mâncarea.

Cel mai bine este să cauți “sănătate la pachet”! De ce spunem asta? Pentru că atunci când tu nu gătești, nu știi mâncarea, motiv pentru care trebuie sa fii foarte atent să selectezi cu grijă locația unde te duci sau oamenii care prepară alimentele pe care le primești la ușă.

Să nu îți placă să gătești este un lucru obișnuit. Te numeri printre alte milioane de oameni pentru care a prepara de mâncare este o corvoadă sau pur și simplu nu e punctul tău forte. Ceea ce este perfect normal!

Poți încerca să vezi dacă îți iese cu gătitul, dacă nu, comandă mâncare

Nu toți oamenii se pricep la a face anumite activități și uneori chiar ăsta e farmecul! Fie îți poți găsi un partener priceput, fie ieși cu el la restaurant sau alegeți împreună mâncarea pe care vreți să o comandați.

Deci, dacă nu știi să gatesti, nu e un capăt de lume pentru că de asta există numeroase restaurante pregătite să-ți livreze cele mai bune preparate chiar la tine acasă. Tu doar trebuie să alegi din suita de restaurante ceea ce îți face cu ochiul și apoi să lași gustul să danseze pe papilele tale gustative.

Dar, cum ziceam mai sus, atenția sporită față de locul de unde alegi să comanzi este foarte importanta.

Poți comanda o dată și să te îndrăgosteșți de mâncarea preparată ceea ce e un semn bun. Trebuie să știi că la restaurantele pe care le găsești în aplicația eatZZ sunt în spate profesioniști școliți în artă bucătăriei și care din pasiune prepară cele mai bune mâncăruri. De asemena, sunt foarte buni cunoscători ai tainelor gastronomiei.

Știu cât trebuie pregătit un preparat, știu când un aliment nu este bun de folosit, știu cum să combine mâncarea în cel mai bun mod pentru a-ți oferi un gust senaational și știu să îmbine condimantele într-un mod sănătos.

În aplicația eatZZ vei descoperi o suită de restaurante care îți oferă tipuri de mâncare din toate colțurile lumii, pentru a testa și divesifica.

Poți comanda preparate atât pentru micul dejun, prânz sau cină, iar apoi te poți răsfață cu un deșert. De asemena, poți să alegi preparate foarte sănătoase, cum ar fi salate, mancauri delicioase doar din legume sau carne preparată fără prea mult ulei.

Dar te poți bucură și de un steak de vită delcios, aripioare picante de pui sau burger, pentru ziele alea în care vrei să simți din plin totul, fără să te gândești la prea multe.

Când vine vorba de desert, poți alege orice este ispititor și să ai siguranță că este gătit că la carte, perfect copt sau preparat, iar gustul va fi desăvârșit.

Deci, dacă nu îți place să găteșți sau pur și simplu nu știi să o faci lasă bucătarii de la eatZZ să-și facă treaba și să-ți livreze cele mai bune preparate pe care ți le pun la dispoziție, pentru că ei sunt pregătiți să te dea pe șapte cu alimente cum numai ei știu să facă și îți vor promite gust desăvârșit, preparate sănătoase și făcute corespunzător.

De la mâncăruri tradiționale, cu specific românesc, la bucătăriile internaționale europene și nu numai, eatZZ le propune utilizatorilor o gamă variată de opțiuni pentru mic dejun, prânz, cină și “orice poftă există între ele”, după cum spun chiar ei.

Dacă vrei să experimentezi cum este să mănânci preparate diferite de fiecare dată, da un search în palicatia eatZZ, unde vei descoperi numeroase restaurante cu propunere unică. Lasă-te impresionat/a de ceea ce îți poat oferi bucătării chiar la ține acasă.

Mâncarea la care visezi se află la un click distanță de ține așa că nu mai aștepta.

Descarcă aplicația eatZZ de aici >>> www.eatzz.ro/#descarca-aplicatia

Vezi toate restaurantele din aplicația eatZZ >>> https://eatzz.ro/bucuresti/restaurante

Ce trebuie să mănânci dacă vrei să slăbești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x