Chef Nicolai Tand taie porcul și pregătește delicii tradiționale! Ce sfaturi dă românilor?

Unul dintre cei mai apreciaţi chefi din România a făcut o vizită surpriză în platoul Observator. Nicolai Tand a dezvăluit ce înseamnă pentru el sărbătorile de iarnă, ce amintiri frumoase are legate de această perioadă, dar și ce ne recomandă să pune pe masă de Crăciun și Revelion.

Se pare că acesta o să fie primul an în care Chef Nicolai Tand va tăia porcul chiar la el în ocol și a descris ce bunătăți va pregăti.

„O să fac preparate clasice. Din jumătate de porc vreau să pun carne la graniță. Venim acasă obosiți, nu mai avem timp de gătit și aceasta este o variantă bună. O să fac tobă, piftie, răcituri, cârnați”

Stând de vorbă cu Nicolai Tand am descoperit care este secretul unor preparate tradiționale fragede și gustoase, dar și cum petrece vedeta Crăciunul?

Celebrul Chef este un mare apărător al tradițiilor românești și a povestit faptul că pentru el, Crăciunul înseamnă familie și rude adunate la masă! Mai mult decât atât, el are grijă ca și copiii săi să respecte obiceiurile legate de colind și nu numai! Ce alte detalii am mai aflat despre Nicolai Tand?

Află totul urmărind materialul video de mai sus, prezentat de cei de la Observator!

Ultimele știri