Căutare Live

(P) Comandă online torturi delicioase pentru onomasticele de la început de septembrie!

Românii sărbătoresc aproape în fiecare lună cel puțin o zi onomastică, iar septembrie nu face excepție. Pe 8 septembrie este sărbătorită Sfânta Maria (Sfânta Maria Mică sau Nașterea Maicii Domnului) iar pe 9 septembrie se serbează Sfânta Ana. Mai mult ca sigur ai și tu în familie sau în cercul de prieteni persoane care își vor sărbători onomastica, așa că le urăm toate cele bune și să vă bucurați împreună de multe momente frumoase.

Comandă online torturi delicioase pentru onomasticele de la început de septembrie!

Anul acesta nu este unul tocmai potrivit pentru petreceri mari din cauza pandemiei de Coronavirus, așa că este cel mai indicat să sărbătorești alături de familie și eventual alături de cei mai apropiați prieteni, numai după ce te-ai asigurat că nu există vreun risc. Poți organiza o mică petrecere acasă sau puteți merge undeva în aer liber, pentru a vă bucura de aer curat, de vremea încă bună de la început de septembrie și pentru a mai schimba atmosfera.

Pentru a sărbători o onomastică acasă nu trebuie să îți faci prea multe planuri: alege ceea ce crezi că ar fi pe placul tuturor, începând de la decorațiuni și terminând cu aperitive și totul va fi bine. Îți recomandăm să pregătești locuința pentru petrecere, să te asiguri că nu deranjezi vecinii și să ai la îndemână un aparat foto (sau telefonul) pentru a surprinde cele mai frumoase momente.

Știm că timpul liber este limitat, așa că îți dorești să pregătești totul cât mai repede și eficient. În acest sens, îți recomandăm să te bazezi pe comenzi online în special: poți achiziționa tot ceea ce ai nevoie pentru petrecere din magazine online, inclusiv preparatele culinare. Astfel, singurele tale griji vor fi anunțarea invitaților recepționarea comenzilor și decorarea casei.

O petrecere onomastică nu ar fi completă fără prăjituri și torturi, așa că îți sugerăm să le comanzi online de la Chocolat. Astfel, te vei bucura de serviciul de livrare la domiciliu în cele mai bune condiții, oricând dorești. Poți programa o comandă, iar astfel tortul și prăjiturile vor sosi la tine în ziua petrecerii și vor fi proaspete și ideale pentru a fi consumate.

Alegând livrare tort la domiciliu de la Chocolat, nu va mai trebui sa îți faci griji în legătură cu transportul tortului. Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție măcar o dată să cumperi un tort și apoi să constați că nu știi cum îl vei transporta în siguranță acasă, mai ales dacă nu este altcineva cu tine pentru a-l sprijini în mașină. Poți uita de toate aceste peripeții, deoarece torturile de la Chocolat sunt livrate exact în starea în care au plecat din laborator, astfel încât vor arăta excelent și vor avea un gust deosebit.

(P)  Comandă online torturi delicioase pentru onomasticele de la început de septembrie!

Așadar, dacă planifici o mini-petrecere alături de cei dragi la început de septembrie, îți recomandăm cu drag să alegi prăjituri și torturi de la Chocolat! Cu siguranță nu vei regreta și toți invitații vor fi foarte mulțumiți de alegerea pe care ai făcut-o, mai ales ca torturile sunt realizate astfel încât să fie pe placul oricui!

În încheiere, am vrea să știm ce părere ai despre serviciul de livrare de la Chocolat și dacă te-am convins să îl folosești pe viitor!

Tăiței cu legume multicolore și bacon crocant... Trei cele mai populare rețete de castraveți murați...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri