Utilizarea fosfaţilor în prepararea produselor fast-food nu este permisă prin legislaţia europeană, dar există şi câteva excepţii de la această regulă
Disputa a început când Comisia Europeană a propus interzicerea produselor cu fosfaţi. Totul în baza studiilor făcute de specialişti care arată că aceştia duc la boli cardio-vasculare şi afecţiuni osoase, iar combinaţile cu alte substanţe pot provoca obezitate.
Totuşi, Parlamentul European va lua o decizie finală în cadrul sesiunii plenare din 11-14 decembrie 2017. În cazul confirmării respingerii de către plen a propunerii Comisiei Europene, legislația va fi blocată și Comisia Europeană va trebui să o reformuleze.
"Piept de raţă cu fistic", o rețetă simplă și rapidă cu care poți face senzație de Revelion sau la oricare alt... Cea mai bună rețetă de pateuri cu ciuperci din lume! Cu doar câteva ingrediente face o adevărată minune culinară...