- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Cine nu iubește cartofii la cutor? Crocanți la exterior și pufoși la interior, aceștia sunt ușor de gătit, mai ales dacă ții cont de un secret dezvăluit de curând experții de la Good Housekeeping.
Studenții de la Universitatea din Essex au creat o formulă matematică pentru a pregăti cartofi perfecți. Totuși, pentrua le da un plus de savoare este important să folosești un ingredient la îndemâna oricui, dar de care nu știa multă lume. Mai exact, este vorba de făină.
Dacă multe persoane aleg să taie cartofii în jumătăți și mai apoi în sferturi, studenții din Essex vă propun să-i tăiați după o altă metodă. Mai exact, trebuie să secționați cartofii în jumătăți, pe lungime, iar mai apoi să-i tăiați la un unghi de 45 de grade, precum în clipul de mai jos.
Ulterior, fierbeți cartofii timp de 12 minute, iar mai apoi dați-i prin făină și condimentele preferate. Introduceți-i în cuptor pentru 20-25 de minute și gata, ai obținut cartofi crocanți la exterior și pufoși la interior.
Trucuri culinare care îți reduc timpul petrecut în bucătărie. Îți va fi mai mare dragul să gătești!... Paște 2018! Rețeta pe care trebuie să o încerci cel puțin o dată în viață - drob de miel cu carne de pasăre! ...