Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cum preparați laptele de migdale. Este cea mai simplă rețetă!

Migdalele au o mulțime de beneficii, atât pentru sănătate cât și pentru frumusețe. Sunt excelente pentru scăderea colesterolului, pentru reducerea riscului de cancer. Este bogat în vitamina E, conține omega-3, proteine și calciu.

Efectuarea laptelui de migdale nu este deloc fost dificilă, poate fi făcut acasă, cu multă ușurință. Co-fondatorul Nature Treats, Pamela Imam, ne împărtășește sfaturile ei.

Procesul inițial este de a înmuia migdalele timp opt- zece ore. Trebuie să adăugați suficientă apă- doi cm - a stfel încât migdalele să fie bine acoperite de apă. Motivul? Nuca de migdală va absorbi apa și se va umfla. Deci, dacă nu avem suficientă apă în oală, nu toate migdalele vor putea absorbi apa.

Bolul cu apă și migdale poate sta la frigider.

Migdalele care au fost înmuiate apoi clătite se vor pune într-un storcător.Pentru a fi mai delicios, putți adăuga scorțișoară, vanilie, puțină sare himalaya sau sare de mare. Pentru cei care doresc un gust ușor dulce, pot adăuga miere, zahăr de nucă de cocos, sirop de arțar. Evitați adăugarea zahărului.

Sursa, kompas

Recomandari