Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Efectele miraculoase ale rodiei asupra sanatatii tale

Daca n-ai gustat pana acum o rodie, ai avut ce pierde! Rodiile nu sunt doar niste fructe, sunt niste super fructe bogate in vitamine, minerale si fitonutrienti. Cercetatorii continua sa ne surprinda cu tot mai multe beneficii pe care rodia le aduce sanatatii fiecaruia dintre noi.

Rodia, sau “marul chinezesc”, este recunoscut atat pentru fruct, cat si pentru suc. Originara din India si Persia, rodia este cultivata in intreaga lume, sezonul ei fiind intre septembrie si februarie. Rodia creste in climate calde si poate rezista la seceta.

Rodia este bogata in vitamina C, insa are si vitamina B5, vitamina A si vitamina E. In plus, are un continut bogat de calciu, potasiu si fier. Semintele de rodie sunt o importanta sursa de fibre. Rodia are de trei ori mai multi antioxidanti decat orice alt aliment bogat in antioxidanti. Aceste substante ii confera rodiei abilitatea de a “lupta” cu bolile, cu efectele imbatranirii, cu distrugerea tesuturilor. Mai mult, rodia are putine calorii si o valoare nutritionala mare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.
Recomandari