4 tone de raci se fierb în acest sfârşit de săptămână în Bucureşti, la cel mai mare festival din Europa. Alături de aceste delicatese, scoicile şi-au găsit bine locul în câteva mii de farfurii, iar midiile şi creveţii s-au topit în gurile celor mici.
Totul a fost completat de atmosfera relaxantă de picnic, unde cei care nu au părăsit Capitala în week-end şi-au tras sufletul în hamace şi scaune de paie.
Mirosul racilor proaspăt fierţi a fost ca un magnet pentru sutele de oameni care au trecut astăzi pe la Festival, pentru a gusta din minunăţiile culinare. În plus, şi preparea este un spectacol.
Iar oamenii de-abia aşteptau să cureţe carnea fragedă, chiar dacă procesul nu este deloc unu simplu.
Racii au fost râvniţi şi de nostalgici. Adevăraţi maeştri în degustarea acestor delicatese. Pe lângă raci, cele mai multe porţii vândute au fost de caracatiţă.
Şi mai mult decât gustul mâncării oferite de organizatori, a fost decorul care i-a încântat pe cei prezenţi. Un adevărat picnic în natură.
Peste 4 tone de raci au fost fierte la festival, ceea ce a adus evenimentului un record european.
Citește mai mult pe Observator.tv!
Gordon Ramsay, cel mai temut bucătar din lume, te învață cum să faci cea mai bună omletă!... Salata de ton. Preparatul perfect pentru vremea de afară...