Ingrediente pentru rețeta de Supa de legume de primavara
200g legume asortate (sparanghel, fasole boabe si ceapa verde)
700ml supa fierbinte de legume
140g paste fierte (spaghetele sunt potrivite, taiate in bucati mai mici)
200g fasole neagra din conserva, scursa bine
3 linguri sos pesto verde
Mod de preparare pentru rețeta de Supa de legume de primavara
1. Se pun legumele intr-un vas de marime medie, peste care se toarna supa.
2. Se da in clocot, apoi se reduce intensitatea focului si se mai lasa sa fiarba timp de 3 minute, pana ce legumele devin fragede.
3. Se adauga pastele, fasolea si 1 lingura de sos pesto.
4. Se toarna in boluri si se adauga putin sos pesto, la servire.
Pofta buna!
Sursa: Good Food
Reteta zilei: Paste cu lamaie, masline si anghinare... Desert: Rețeta de Placinta cu mere si fulgi de ovaz...