Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Iar ai ars mâncarea pe aragaz și soțul trebuie să apară într-o oră de la muncă, lihnit de foame? Ce să faci! TRUCURI UTILE

Iar ai ars mâncarea pe aragaz și soțul trebuie să apară într-o oră de la muncă, lihnit de foame?  Da, e coșmarul oricărei gospodine și e greu de crezut că există vreuna care să nu pățească așa ceva!

Iar ai ars mâncarea pe aragaz și soțul trebuie să apară într-o oră de la muncă, lihnit de foame? Da, e coșmarul oricărei gospodine și e greu de crezut că există vreuna care să nu pățească așa ceva!

De cele mai multe ori, rezultatul dezastruos are o cauză sigură: ne luăm cu treabă, uităm mâncarea pe aragaz, nu mai amestecăm în ea, nu mai adăugăm apă...

Dacă ți se întâmplă să ți se prindă mâncarea, iei cratiță de pe foc, pregătești o altă cratiță de aceeași dimensiune și răstorni din prima în cea de-a două. NU râcâi fundul cratiței că altfel degeaba mai muți mâncarea. Ce e prins lași acolo.

În niciun caz nu amesteci râcâind fundul cratiței înainte de a transfera mâncarea. Simți că miroase? Muți în alt vas și continui fierberea!

Sper ca aceste sfaturi să vă fie de folos!

Recomandari