Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Masă de Crăciun, la un telefon distanță

Meniurile de Crăciun nu mai sunt o noutate pentru cei care n-au niciun chef să-şi piardă ore, dacă nu chiar zile, în bucătărie! Aşa că fac ceea ce face orice om modern.

Comandă pe Internet sau prin telefon, la firmele care le pot livra de toate, de la sarmale, la salată boeuf şi cozonaci.

Preţurile nu sunt exagerate. Un meniu pentru 4 persoane costă, în medie, 300 de lei. Este doar unul dintre motivele pentru care numărul celor îşi comandă masa de Crăciun să crească de la an la an.

Nici preţurile nu-i mai sperie pe români. Chiar dacă bugetul este mai puţin permisiv, mulţi bucureştenii îşi cumpără cel puţin preparatele mai greu de făcut, mari consumatoare de timp, cum ar fi cozonacul sau sarmalele. Restul se pot face mai uşor în casă.

Şi în afara Bucureştiului, în satul Ghionea, judeţul Giurgiu, fermierii lucrează de zor pentru românii care pun mai mult preţ de timpul petrecut în familie, decât pe cel petrecut în faţa aragazului.

Majoritatea comercianţilor încă mai preiau comenzi săptămâna aceasta. Ultima zi de livrare sau de ridicare a comezilor va fi însă în Ajunul Craciunului.

Recomandari