Antena Căutare

Micii din comerț, bombă pentru sănătate! Habar nu ai ce introduci în organism. Extrasul din gândaci, dor una din substanțele conținute

Din dorința de a-i face mai gustoși și mai arătoși, producătorii adaugă în carnea de mici tot felul de resturi animale (piele, oase și zgârci) și arome sintetice.

Din dorința de a-i face mai gustoși și mai arătoși, producătorii adaugă în carnea de mici tot felul de resturi animale (piele, oase și zgârci) și arome sintetice.

Patru din zece tipuri conţin glutamat monosodic, nitrat de potasiu, acid citric, citrat de sodiu şi izoacorbat de sodiu, care trebuie evitate, iar trei din zece sunt coloraţi cu carmin (extras din gândaci).

Nutriționiștii spun că trebuie să alegem caserole cu cel puțin 85% carne. Aditivii alimentari pot provoca boli grave respiratorii, gastrice sau cardiace, unele E-uri fiind cancerigene.

Produsele pe care NU trebuie să le comanzi sub nicio formă la restaurant. Apa cu lămâie, pe primul loc!... Zile libere 2018. Cele mai bune rețete de mici pentru grătar de 1 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x