- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Este o mâncare extrem de gustoasă, cu o combinație perfectă de ingrediente și un mod de preparare destul de simplu.
Mușchiuleț de porc cu păstrârnac și sos delicios de roșii
Ce ne trebuie pentru Rețeta Mușchiuleț de porc cu păstrârnac și sos delicios de roșii:
- 1 kg mușchiuleț de porc
- 500 gr păstârnac
- 1 ceapă
- 800 gr pastă de roșii
- Pentru servit:
- brânză
- smântână
- castraveți murați
- roșii cherry
Mod de preparare pentru Rețeta Mușchiuleț de porc cu păstrârnac și sos delicios de roșii
Mușchiulețul de porc se taie în rondele de aproximativ 3-4 cm, iar legumele în rondele mai mari și se așază împreună, într-o tavă de cuptor. Se asezonează cu sare și piper, se stropesc cu ulei și se dau la cuptor la temperatură medi până se rumenesc pe toate părțile.
Apoi se transferă într-o oală, se adaugă peste ele sosul de roșii și se dau din nou la cuptor pentru câteva minute, până se întrepătrund legumele cu sosul.
Se servesc cu puțină smântână și brânză sărată, dar și cu roșii cherry și castraveți murați.
Un deliciu garantat și ușor de preparat!