Nu ai timp să cumperi un tort pentru petrecere? Alege serviciul de livrare de la Chocolat!

Orice aniversare, zi de naștere sau onomastică ar trebui sărbătorită, chiar dacă într-un cadru restrâns. Deși vara este anotimpul ideal pentru petreceri, din păcate anul acesta lucrurile sunt diferite.

Tort Le Roi Soleil

https://www.chocolat.com.ro/tort-le-roi-soleil-1055.html

Dacă vrei neapărat să serbezi un eveniment, ideal ar fi să optezi pentru un număr mic de invitați, de preferat din familie. Ține cont că această situație este temporară și nu te întrista: vei avea destul timp să te întâlnești cu toți prietenii în alte împrejurări: sănătatea este pe primul loc!

De la o petrecere reușită nu trebuie să lipsească muzica bună, preparatele delicioase și bineînețeles dulciurile, iar ,,vedeta” meniului va fi fără îndoială tortul. Torturile sunt perfecte pentru a marca un eveniment deosebit și au o istorie interesantă.

Știai că în Antichitate, mai exact în Grecia Antică, torturile erau folosite drept ofrandă pentru zei? Bineînțeles erau torturi rudimentare, un fel de pâini dulci realizate din făină, ulei, miere și vin, decorate cu fructe uscate și nuci. Pe aceste pâini erau așezate lumânări aprinse, deoarece se considera că facilitează comunicarea cu zeii. În Roma lucrurile erau puțin diferite: torturile erau obligatorii la nunți și aniversări, iar oamenii suflau în lumănări pentru ca dorințele să li se îndeplinească. Sute de ani mai târziu, în Austria și Germania au fost preparate primele torturi asemănătoare celor de astăzi: cu blat, cremă și glazură.

Astăzi, obiceiul de a sufla în lumănări s-a păstrat și are aceeași semnificație: se spune că dorința pe care ți-o pui în acel moment va fi purtată în Univers și se va întoarce la tine într-o formă materializată. Indiferent de simbolistică, trebuie să recunoaștem că este un moment deosebit și emoționant.

Revenind la organizarea petrecerii, dacă nu ai timp să pregătești personal toate preparatele, poți apela cu încredere la restaurante si cofetării online. Astfel, nu va trebui să îți mai faci griji în privința timpului, toată mâncarea va avea un gust foarte bun, iar în ceea ce privește costurile, aproape că nu vei sesiza diferența între prețul pe care l-ai fi plătit pe ingrediente și prețurile preparatelor comandate.

Nu ai timp să cumperi un tort pentru petrecere? Alege serviciul de livrare de la Chocolat!

Nu ai timp să cumperi un tort pentru petrecere? Alege serviciul de livrare de la Chocolat!

În ceea ce privește tortul, îți recomandăm să îl comanzi de la Chocolat (o cofetărie de care te vei îndrăgosti pe loc) prin serviciul de livrare tort la domiciliu. Este foarte simplă procedura: comanzi tortul pe care îl dorești și îți va fi livrat în maxim două ore. Există și posibilitatea unei livrări programate: comanzi în avans și scapi de grija tortului. Toate torturile sunt pregătite din ingrediente naturale, ceea ce le conferă un gust deosebit: ouă proaspete, făină specială pentru prăjituri, ciocolată belgiană, fructe, frișcă artizanală și lista continuă. Poți uita de torturi care au creme pregătite cu margarină, mult prea dulci, pe care invitații le vor mânca doar din ,,obligație”.

Ca și variante, poți alege unul dintre următoarele torturi: L’Ispahan, L’Harmonie, La Foret Noire, Le Roi Soleil, L’Amour, L’Apothéose. Aceste torturi sunt potrivite pentru 8-10 persoane.

Sperăm că ți-am stârnit curiozitatea în legătură cu torturile de la Chocolat! Dacă urmează un eveniment în familie ce trebuie sărbătorit, alege cu încredere unul dintre acestea și nu vei regreta!

Ultimele știri