Cu siguranță te-ai întrebat ce poți face cu pâinea veche. Nu o mai arunca, fiindcă are numeroase întrebuințări utile.
Primul lucru pe care îl poți face este să macini pâinea veche și să o folosești la îngroșarea supelor, mai ales a celor de legume, unde vrei să înlocuiești smântâna.
Un alt mod prin care poți să nu irosești pâinea veche este ă o transformi în pesmet. Conținutul îl poți utiliza la aripioare, ciocănele, șnițele sau cașcaval pane.
Pune OȚET pe o FELIE de PÂINE și las-o în bucătărie. Ce se întâmplă după e... miraculos!
Încearcă și tu să nu faci risipă în bucătărie
De asemenea, poți tăia cubulețe de pâine veche, pe care apoi să le tragi la tigaie cu ulei de măsline sau unt și condimente. Vei obține astfel o rețetă delicioasă de crutoane.
Nu în ultimul rând, pâinea veche este ideală pentru a găti chiftele, căci astfel se absoarbe lichidul și carnea nu se mai împrăștie în tigaie.